• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: no neni tolik chlupatej jen. aspon mu nebude takovy vedro v lete :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: asi jo, ale oproti těm všem huńatým psům co se kolem pohybují a úplně mega moc chlupatýmu Popletovi je teda takovej prapodivnej :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: no podle fotky jednoznacne DS :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: no a to je další věc, že se furt nějak nemůžu rozhodnout, jestli je ten můj pes jako ve skutečnosti KS nebo DS :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: ono u tech KS psu jsou ty usi holt vic videt :-)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Muhehe, koukám :D ale já musím říct, že jsme zrovna včera na Valiho koukali, a hlava mu do těc uší krásně domohutněla. Jestli mu ještě domohutní tělo do hlavy, bude to fakt krásnej pes. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    jejda, omlouvam se za velikost :-(
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    treba tady...to ji byl necely rok

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: freya byla jeste mnohem vetsi :-))
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: juhuu, nejsme jedinej usoplesk na planete :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    a jeste jedna domaci

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    Riverka ma dneska 6 mesicu

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    A ještě jedna, spíš dokumentační.. takhle to u nás vypadá, když má Sirrilka na trénink. Všude bílo, i když je půlka léta :D

SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    SRUBKA: hele já to asi v tom zmatku spočítala blbě, už mi došlo že by to šlo i na jaře, ale snad nás nakonec vzali, tak v poho :)

Jsem to řešila panicky v půl druhý v noci když jsem se vrátila v podnapilém stavu z koncertu, hučelo mi v uších, napůl slepá od světel na stage, písmenka se nějak podezřele vlnila.. znáte to :D

Jinak tady jedna aktuální (asi 4 hodiny stará) Vali (nahoře) se svou ségrou Axinkou.

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ale jinak jsem rada, aspon se na jare na svodu sejdeme :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: neblazni, na svodu jeste o nic nejde :-)
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Kluky máme přece narozený koncem listopadu, takže i na ten jarní svod by měli být bez problémů přijati (18 měsíců jim bude až v květnu). Popř. se dá vyjednat výjimka, tak se nestresuj. :) Hlavně pokud se paní Pecková slitovala a vezmou vás nakonec už v to září... ;)
    Já to nakonec kvůli nedostatečné přípravě a obavě z totálního vystavovatelského ztrapnění :D vzdala a na svod půjdem právě na jaře, ten záříjový svod jen nezúčastněně obhlídneme...
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    njn, lide jsou ruzni bohuzel :-(
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: doufám. Z jiné (nejmenované) strany jednatelů klubu už taková vstřícnost a pochopení pr omylnost lidí nebyla.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: tak vidis :-) vsechno dobre dopadne a budete uspesne svedeni :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam