FIN: Popravdě, začínám mít už dost tvých osobních výpadů a nehodlám s tebou v tomto držet krok, takže tohle bude moje poslední odpověď tobě:
Pokud ti někdo ukradne z kapsy papírový výtisk knihy v ceně 100 Kč., je jasné, že jsi byl okraden - přišel jsi o 100 Kč bez ohledu na to, co ten zloděj následně s ukradenou knihou udělal. Zda ji zahodil, prodal, přečetl, spálil... to je fuk.
Ovšem pokud někdo stáhne tvou knihu z Internetu a nezaplatí za ni, nepřijdeš o žádnou věc. A to, zda jsi tím přišel o 100 Kč za "nekoupenou" knihu, závisí čistě jen na tom, co ten zloděj se staženou e-knihou udělal. Pokud ji přečetl a pak si ji nekoupil - ano, přišel jsi o 100 Kč. Ovšem pokud ten soubor prostě smazal, zapomněl, přečetl dvě strany a praštil s ní, třeba si ji za půl roku koupil, apod. - pak jsi nepřišel o nic. Škoda tobě vzniklá je stejně nulová, jako by ke stažení nedošlo. A protože ty NEMŮŽEŠ nijak zjistit, co stahovač se staženou kopií dělá, nemůžeš stahování nebo kopírování klást na stejnou úroveň jako krádež papírové knihy. Je to NESMYSL.
Klidně mne nazvi slaboduchým nebo čím chceš, ale toto je FAKT, se kterým nic nesvedeš. K ostatním tvým "argumentům" se už nebudu vyjadřovat - znovu jsi mě připomněl, že debata s extrémistou je zbytečné ničení nervů. Tím diskuzi s tebou končím.