SHIGORBIRDMAN: no ja nerikam ze jsme z toho nadseny... ja jen rikam ze ten model je genialni ve sve primocarosti az brutalni ... proste byznys mafianskej...
kazdopadne mi to prijde jako v soucasnosti jedine reseni, ktere resi problem nelegalniho sdileni v masovem meritku... a to HNED ... pak ale nastane teprve mela!! jednotlive sharing sluzby se budou muset fakt predvadet aby nabidly co nejlepsi podminky pro ty co SHARUJI :O))... a teda nabizi... jak tohle bude koser se zakonem to teda nevim ... radej nedomejslim...
:O))
jinak mam takovej dojem ze jsi nepochopil presne co popisuju: ja nepopisuju megaupload jako JEDEDINY... ja popisuju to co se uz ted deje v sirokem meritku u vsech shareserveru...
to ze uloz.to podepisuje smlouvu s IFPI (a brzo nasleduje urcite i s DILIA) na zoficialneni sharovani hudby a placeni poplatku a ze jisto jiste ted nasleduji dalsi shareservery co jsou na rane az to bude jako vlna pres celej svet.. je to logicke, ne?
jo a proc si myslis, ze reklama je na fileshare serverech miziva soucast? samo ze je tam velka castka take za to ze lide si koupi full account a plati to v nejakejch pausalech... ale to jsem uvadel ze to je take vydelek ze ktereho pujde cast na uhrady autorum.. to je naprosto zrejme...