Jsou v Marlinu u těch výstupů nějaký ochrany typu měření odporu a minimální teploty při zahřívání? Začal jsem teď dělat nějaké testy s elektronikou rozházenou po pokoji a narazil jsem hned na dvě divné věci. Nahrál jsem do arduina údajně úplně stejný FW, co byl na té funkční (jenom jsem upravoval typy thermistorů tak, aby ukazovaly něco jako pokojovou teplotou). První divná věc je to, že když zapnu jenom samotnou elektroniku s 12V zdrojem a připojeným thermistorem pro heatbed a zapnu vyhřívání heatbedu, tak graf v pronterfacu změní target, ale okamžitě ho shodí zase na 0 - jako by to hned vypnul. Heatbed připojenej nebyl, měl jsem na svorkách akorát voltmetr, kterej si napětí ani nevšim. A druhá věc která se mi fakt hodně nelíbila je to, že jsem zapojil hotend vč. napájení, přilepil jsem na něj pro jistotu ještě jedno čidlo na multimetru. Nastavil jsem teplotu na 35C, začalo to vyhřívat, termistor ukazoval teplotu správně (+- stejně jako druhý měřák), nicméně křivka začala stoupat klidně dál přes 35C... na 45 jsem v pronterfacu vyhřívání vypnul a po tom, co to stoupalo dále, jsem vytrhnul napájení ze zdroje. Má ten firmware nějakou snahu, že když už začne topit, tak topí na nějakou minimální teplotu nebo je prostě posraný a nereguluje?