ANDY_WARHOL: Protže mi to dalo chvilku klikání, tak hodím odkaz přímo do kategorie "
SD struny"
ANDY_WARHOL: Dík, u takového "kamenného molocha" mě ani nenapadlo zjišťovat. Holt, časy se mění... :)
Z jiného soudku. Včera jsem zkoušel tisk s proměnnou výškou vrstvy - Slic3r PE 1.39.x beta. Spodek vypadal dobře, ale Vrchní vrstvy se bohužel neuzavřely. Přestala vycházet struna, ale ucpané to nebylo. Struna byla "překousaná" zubaticí a zmuchlaná pod ní. Asi to nestíhalo protékat. Mám kratší hot end, než na jaký je dimenzované tělo extruderu, takže mám heatbreak vysunutý cca 5 mm dolů z chladiče. Bohužel se s tom místě může struna obnout a pak se to takto sekne :/ Jenže dokud bezpečně neseřídám tiskárnu, nevytisknu si nové tělo extruderu :/
Navíc se mi sakra hřejí krokové motory. Marlin 2.0.x beta, deska MKS SBASE. Sice už je tam napsané, že je toto opraveno, ale stejně mi to nefunguje, sakra! Po hodině tisku na motorech neudržím prst, držák motoru Y se ohnul (je z PET-G DD).
Dost mě to štve, asi budu nakonec muset koupit nějakou spolehlivou funkční desku, se kterou budu moct spolehlivě doladit tiskárnu. Chtěl jsem se vyhnout 8bitům, ale asi mi nic jiného nezbude. Dá se někde rozumně sehnat ta deska co má v MK3 Průša - Einsy Rambo tuším? Našel jsem ji, ale 120 USD + DPH + poštovný to je jak za raketu.