SPM: hmm, a lze tisknout z SD karty a zaroven mit moznost stopnout tisk na dalku? Myslenka je, ze pokud z webky uvidim, ze tisknu spaghetti monstrum, tak to zastavit, ale jelikoz by to bylo pichnute na hodne stary komp, nechci ho nechat posilat primo data do tiskarny..
ANDY_WARHOL: to jsem zkousel, dve ruzne. Prvni se vytiskla skoro cela nachuja, ale vsiml jsem si, ze to minimalne 2 patra tisklo jinou teplotou nez melo (nesnizovala se, zustala na 230°C). Druha vez se vytiskla vicemene cela OK, ale tady jsem ty teploty neuhlidal, takze nevim, jestli se menily jak mely. Chci zkusit nahodit do tiskarny jiny FW (Marlin), ale zatim jsem nepochopil jak to tam dostat.
Pomer retrakce nevim co myslis, nastavit muzu a zkousel jsem menit rychlost a delku.
MCKIDNEY: retrakce se podle pohybu filamentu deje, ale nejak to chodi blbe, a nemuzu se dopatrat cim to je. Dneska jsem tiskl idler pulley
https://www.thingiverse.com/thing:2188995 , v podstate je to jen zubaty navlek na loziska. Nejdriv jsem tiskl podle popisu se 100% infill, coz vypadalo tak, ze v "trojuhelniku" zubu to delalo jen tecky (a delalo to retrakce), zbytek rezu/vrstvy byly obrysove kontury. Tohle vyrobilo nepouzitelny "kaktus". Pak jsem infill vypnul a jelo to bez teckovani, remenice dopadly OK a uz jsou nainstalovane..