Seštoloval jsem extruder. Bed bude potřebovat ještě doladit, respektive vzdálenost trysky a výšku první vrstvy. Potřeboval bych nějaký nakopnutí na co se zaměřit a co ladit nejdřív. Je tam asi moc nedostatků najednou a netuším kde začít.
Co se týče rozbitý výplně, tak tam bude asi chyba v nastavení sliceru - měl jsem tam výplň ob vrstvu (každou druhou) a to asi nedělá dobrotu. Předpokládám, že to bude tím.
Zdá, že materiálu by mohlo být více, ale je to vyladěné přesně na tloušťku jednoduché stěny a steny vypadají ok, tak nevím.
Vidím málo materiálu v první vrstvě, tam určitě přidám. Okraj spodních vrstev je málo soudržný, samotné spodní vrstvy jsou měkké a dají promačkávat prsty, přitom stěny (3 perimetry) drží (podle mě) velmi dobře.
Taky jsem zaregistroval, že mezi vnější stěnou a výplní první vrstvy (vrstev) je nepatrná škvíra na pravé straně - to mi dělá tak nějak od začátku, je to mnohem lepší, ale čím to je a čím se to zlepšilo netuším.
Poslední věc je otřesně zvlnění stěn. Napřijde mi to moc pravidelné a taky nevím, čeho se chytit, co ladit.
Odlepily se rohy. Je to PET-G tištěný na PET podložku, prý by to mělo držet dobře. Bed topím na 85 °C, od 3. vrstvy na 80 °C. Mám zkusit přidat teplotu (a kolik asi)? Nebo stříknout lakem na vlasy?
https://photos.app.goo.gl/aZpiRMJ3e9SWakSB8