Tak ono to bylo takový rýpnutí, já i věřím, že to bude kus od kusu, jenom mi to přišlo jako celkem dost smůly :-) Já stavěl RebeliXe, taky jsem tím zabil celkem dost času, tak jsem ho po 2 letech zase dost zásadně překopal... a teď si hraju s dalším bastlem :-D ale zase třeba takový haluze s tím displayem jsem neviděl, po úpravě fw jsem to akorát připojil a fungovalo to :-)
Jinak ohledně povrchu, jestli jsem to sem ještě nepsal, tak teď poslední dobou používám tohle:
https://www.lepiky.cz/...sky-133k/maskovaci-146k/maskovaci-paska-zelena-pro-vysoke-teploty-20e--250p a jsem z toho nadšený. Umějí to dodat i širší, než co je na eshopu, takže já si koupil roli šíře 200mm, takže tím přetáhnu celé sklo zaráz. PETG na tom drží jak helvetská víra (asi stejně jako na kaptonu). ABS po trochu potunění (generálně vzato jsem asi hlavně přidal teplotu na heatbedu a zpomalil první vrstvu) na tom drží taky dost solidně, teď už i srovnatelně s ABS juicem (což doteď byla asi jediná věc, na který mi to spolehlivě drželo). A u PLA jsem nějaký šachování s teplotou / rychlostí musel taky provést, ale drží taky. Podle toho co vídám, tak je to srovnatelné s PEI. Oproti kaptonu ta fólie je tlustší a má lepší lepidlo - takže se neprotrhne při prvním ošklivém podívání a nedělají se na ní brutální bublinky kdykoliv se na tom z PETG vytiskne něco většího. Cenově na čtverec to stojí pár Kč (je teda koupit celou 50m roli, takže ta 200mm stála skoro litr, ale mám to asi do konce života :-) ).