Tak jsem vyměnil trysku (když mám na hraní nozzle x) a myslím, že už hodně dlouho asi něco takového neudělám :-D Problém se objevil v tom, že jsem to blbě dotáhnul (respektive ta potíž byla asi přesně ta část s povolováním / utahováním heatsinku - prostě mám pocit, že při utáhnutí jsem naopak povolil heatbreak vs trysku) a začalo to leakovat.
Co je problém, se kterým nevím co s tím - je, že ten leakující plast celkem slušně zalepil závity v bloku, na heatbreaku a na trysce. Stalo se to někomu a je nějaký řešení, jak to zkusit zase nějak rozchodit? Aktuálně jsem to sice asi složil, když jsem to dělal celý za tepla. Ale šroubování heatbreku rukou přes hadr do vyhřátýho heatbloku je fakt naprd a už to asi nikdy nechci dělat :-D (a tím pádem mám hrůzu se do toho pustit znova...). Plast co tam vytekl, je PETG, takže nějaké louhování v acetonu tomu taky nepomůže. Heatblok jsem protáhnul M6 šroubem s šestihranou hlavou, který aspoň něco vykrouhal. Ale na trysku to moc použít nejde (přijde mi moc titěrná, mám strach, že bych jí zlomil) a na heatbrake už vůbec, pač ho není za co chytit (můžu teda do kleští, ale to ho zničím určitě). Takže má to nějaké jiné řešení než to už navždy skládat za tepla? :-)