AXTHEB: právě že dělal... a skoro bych řekl, že problémem byl ten krok s povolením a utažením heatsinku... prostě jsem za tepla dotáhnul trysku proti heatbreaku, nechal to vystydnout a pootočil jsem blokem, aby se dotáhnul proti chladiči... a když jsem to teď sundaval po vytečení, tak to nebylo utažený vůbec... no po tý včerejší rozborce azbestovýma rukavicema jsem tu trysku povytočil trošičku víc a dotáhnul heatbreak. Přišlo mi včera, že prostě jsem jsem pohnul tím blokem, tak jsem povyšrouboval heatbreak a tudíž trysku jsem dotáhnul až nadoraz na blok, ale nebyla v kontaktu s hetbreakem. Teď tam mám trošku mezeru, takže se doufám snad s další rozborkou nestane, že mi to na heatbrake nedosáhne... Co se týče časově, tak vymontovat celý hotend mi přijde jako dost velký oser... Teda ta samotná výměna trysky by byla o dost rychlejší a v pohodě, kdyby mi to pak neteklo :-D
Jinak nozzle x v kombinaci s tou ponožkou, co kreje celou trysku, fungovalo i s tím ultra lepivým PETG v pohodě... než se kus tý ponožky při třetím tisku urval :-D