HANZILLA:
a) prijde mi to strasne "bulky" - proste ten stul, resp. sloupky a deska maji nejakou sirku/hloubku, kdezto par mm rack plech nezabira skoro zadny misto navic
b) nase tiskarny se prenasi - kancl, domacnost, eventy .. ty stolky na to rozhodne nejsou dobra volba (ale to nebude pro vetsinu lidi problem)
c) ten konkretni Lack+Fiskbo model co jsem vybral, je rozhodne spatna volba ... je lepsi manualne rezat plexi, nez se snazit usetrit si praci hotovym Fiskbo ramem
pokud se rozhodnes delat Lack stolek, tak rozhodne delej Prusu .. pouziva to kybl lidi, najdes stovky uz hotovych modelu a modifikaci ... u diy komunit plati, ze cim vic uzivatelu, tim lip, protoze vetsi support
d) vzhledove se mi to nelibi, ale zadani bylo "low cost", tak co nadelam
aktualne mame stejne horni pulku boudy odklopenou pro snazsi manipulaci
vyhozeni zdroje se asi nevyhnes, viz
ANDY_WARHOL
jestli by stacilo ho v pripade racku hodit na stenu teplovodivym lepidlem, aby se chladil o kovovou konstrukci, netusim
jestli by stacil odtah vzduchu, aby v boude zbytecne nerostla teplota, taky netusim (+ tim se pripravis o tu vyhodu vyhrate boudy pro tisk "slozitejsich" materialu)
pokud mas volny cas abavi te hrat si a stavet nabytek, vzdycky se muzes vydat cestou jako
QNEDLEEQ :)