ROMANICAK: nestabilne to mozna vypada, ale tiskne to jak z praku. Vybalil jsem z krabice, poskladal tri kusy dohromady, nechal tiskarnu at udela svoje kouzlo (autokalibrace), doladil vysku trysky nad podlozkou (aby to drzelo akorat) a frcim... PLA a PETG bez jakychkoliv problemu (tuk, tuk, tuk)... Nejvyssi model co jsem zatim tisknul ma nejakych 8 cm, takze je mozne, ze pri plnem vyuzizi osy Z to nahore bude mit mozna nejaky artefakty (z toho, jak se pripadne bude kyvat ta "nestabilni" osa Z), ale pri vsem co jsem tisknul to bylo uplne bez problemu.
Jedinej zadrhel Prusa Mini vidim v tom bowdenu a PTFE trubicce v hotendu, tedy ne uplne vhodnem setupu na tisk nekterych filamentu (pruzne kvuli bowdenu, vysokoteplotni filamenty - nylon a PC - apod. kvuli omezeni teploty hotendu). Ale ASA i ABS by to melo tisknout bez problemu, dle slov samotneho Prusi to umi velmi dobre tisknou (i kdyz bez oficialni doporuceni) i jejich PC Blend.
Jinak tisk ABS (a v zasade asi i ASA) pokud mozne v dobre vetranem prostoru a hlavne v uzavrene krabici, kde bude stala teplota.
Jinak review od Thomase zde -
https://www.youtube.com/watch?v=Ce4oluQxyc0 a na stejnem kanalu pekna serie o zakladech 3D tisku a spousta dalsich super videii (treba i o tech uzavrenych komorach pro tisk ABS).
howgh :-)