VIXLE:
Ohledne umyvani jsemdosel ruznymi pokusy k zaveru, ze IPA je nahovno. Porad po sobe nechava vrstvu neceho, co pri tisku vadi a odlupuje se to. Mozna umi rozpustit neco co Jar neumi, nevim, neresil jsem to.
Ja to nakonec delam tak, ze si umyju ruce obyc mydlem nebo Jarem, abych se zbavil vlastni mastnoty. Pak necham zahrat bed na cca 50°C, vezmu uplne novou cistou houbicku, namocim do studene vody a kapnu na ni Jar, staci malinko aby to moc nepenilo. Hladnou stranou houbicky cely bed krouzivymi pohyby umyju. Vyplachnu houbicku od Jaru a postupne setru bed od Jaru. Nakonec vezmu papirovej ubrousek z role (mam takovy ty co po sobe nenechavaj moc chlupy) a utru do sucha. Musi to byt hned, jinak se zahratej bed vysusuje sam. Pokud vidim chlupy, ofouknu a je to.
Nakonec to delam jen velmi vyjimecne a zjistil jsem ze to skoro neni potreba. Mam tiskarnu v plexi bedne a veskery vytisky sundavam pouze spachtli/nozikem tak, abych se bedu vubec nedotykal. Funguje mi to.
A taky tisknu s trosku vetsim zahratim Bedu, ten default PLA Prusament galaxy grey ma psano myslim 55 a ja mam nastaveno 65.