PECA: ne vykloktany, byla to znama vyrobni vada u tiskaren z prelomu roku, oficialni "fix" byl dat tam pasku a tim tu vuli vymezit, pak tam pridali jeste na jednu stranu pruziny (to teda uplne nechapu ale budiz), u me tam byly pruziny ale zaroven dva kousky pasky na kazdy strane, coz je zajimavy protoze lidi reportovali tuhle verzi az pozdeji, mam tam vic zmen co vetsina lidi v ty dobe jeste v tiskarne nemela...
A nahodou se mi libi jak to delaj, ac nejsou vzdycky uplne transparentni (protoze by kazda lama co nevi co to je seam chtela novou pulku tiskarny s fixama co nepozna), a strasne se mi libi ten industrialni design a jak jsou ty veci hezky namysleny a poskladany, hromadu detailu bych od cinske vyroby a designu fakt necekal, a na to ze tam je spousta iterativnich zmen mi ani ty neprijdou nejaky zfusovany (az teda na tu pasku :-D).
Tak jsem tam dal vic pasky na vic mist a jeste na spodni tyci (kteoru nikdo neresi) jsem objevil malinkej vakl pro zmenu do strany, to jsem zkusil vymezit taky.
No a jeste jsem teda pootocil ty loziska (oni se stejne pootocily samy uz pri demontazi), v jedne krajni poloze to jde ted vic ztuha ale nevim jestli to tak nebylo uz predtim (tam asi nejmin tisknu)
Asi si zkusim supportu az zareaguje rict o novy Carbon Rods Assembly, to by melo byt snad definitivni reseni, ono to fakt ma nalitano uz docela dost...
Tisknu jako konicek, nejbliz kseftu jsem se priblizil kdyz jsem ted tisknul pro ruzny exkolegy a znamy ukulele, za to jsem si prachy rekl protoze to uz neni uplne sranda, ale stejne jsem si asi rekl tak mozna naklady... :)