SKAUT: downgrade FW jsem udelal, nepomohl, a, kdyz jsem sel dost daleko do historie (cerven) tak mi firmware zacal hlasit ze mam vycistit osu X a napnout remen, pritom jsem to tesne predtim napnul, tak jsem to napnul vic... Pak to tisklo OK (to jsou ty fotky jde to vypada relativne normalne)
Pak upgrade zpatky na nejnovejsi, vypadalo to ok, a kdyz jsem si zase hral s remeny tak se to po kalibraci vratilo. Takze fakt nevim jestli honim nedostatecnou automatickou tenzi remenu, nebo jestli blbne kompenzace a dela to kraviny - kdyz to napnu vic tak mam pocit ze se vic "narovna" to vlneni co je videt na fotkach pri tisku, takze asi mam utahane pruziny nebo je to proste potreba napnout vic. A nebo tim dohanim blbou geometrii tech os...
Stepper se bojim ze odpravit pujde, teda mozna ne motorek ale driver, protoze kdyz hejbu s tema osama tak se rozsveci ruzne ledky, a obcas je potreba s tim trochu cuknout... tezko rict jestli z toho realne nekdy nekomu neco shorelo, Bambu pred tim nikde nevaruje :)
Vymena Z remenu provedena a budu to muset znova rozebrat. Bohuzel nemam ty spravny sroubky k ukotveni bedu, tak jsem proste kontroloval ze je na dne, vcetne toho ze to vzadu malinko pruzi. Remen jsem natahnul tak aby byl napnutej mezi tema osama (to mi btw prijde vlastne kontraproduktivni, protoze kdyz je tam vule tak se to cele pohne nekam jak se remen napne, ale budiz.
No kazdopadne po vymene je bed zkosenej tak, ze je vepredu moc vysoko, a vzadu je moc kratky sroubek na to abych to dohnal. Takze asi to o co jsem se snazil bylo naopak kontraproduktivni, udelam to naivne jako clovek co to neresi a treba to bude fungovat lip.
Hlavne uz mam z toho mzitky a nevim jestli nehonim duchy, jestli ty podextruze v rozich tam byly vzdycky nebo neco blbe a podobne...