MESKALITO,
LORDPEET: Já objednával MK4 tak, aby se stihla do Vánoc, což vyšlo. Asi týden před Vánoci jsem pod dojmy z komentářů u návodu udělal kompletní revizi balení a rovnou provedl zatlačení všech matiček a sestavení bloku se sensorem filamentu. Chyběla kulička do snímače přítomnosti struny (naštěstí byla náhradní ve spare parts), po dohodě mi ji Průšovic poslali – no problem. To mi s čuměním do netu zabralo jedno sobotní odpoledne.
Tiskárnu jsem potmo smohtoval za druhé odpoledne pod dohledem synátora (15), kterého samotná montáž až tak nelákala (spíš grafik, než technik).
Nejvíce času mi dalo sestavení rámu, kde to mělo ležet na rovné podložce (sklokeramický sporák best ot) a furt se mi ta mrcha kolíbala. Žádné povolování a utahování nepomáhalo. Tak jsem to vzal do teplejch a trochu zabral proti a bylo po kolíbání. Postupoval jsem jinak pečlivě podle návodu a dával bedlivě pozor na všechny obrázky a oritencai dílů a dopadlo to perfektně. Tiskně parádně. Nedělal jsem tedy žádný test na změření chyb konstrukce, což bych možná mohl...