REDSNAKE: ano.
jediny dozor co mam je, ze mi to kazdych 11% posle fotku do discord channelu. ale obcas update neprijde, takze neni poznat, jestli to zdechlo nebo jenom zrovna neprosel snimek siti. driv jsem pouzival astroprint plugin, abych to videl real time, ale po posledni instalaci octoprintu jsem byl liny ho znovu nastavovat, takze uz to tak 3 roky nepouzivam
napr. ted v nedeli to tisklo bez dozoru cca 9 hodin. pak mi v Pi zdechl background proces, udelal 100% swap a cely octoprint se zasekl. cca 2.5 hodiny trvalo, nez jsem se dostal zpatky domu. povedlo se mi zabit proces, odseknout Pi, v octoprintu udelat resume a bez problemu to dotisklo dalsi 4 hodiny.
samozrejme strasne zalezi co a cim tisknu. pokud tisknu neco, s cim vim, ze muzou byt problemy, nebo ma vyssi riziko selhani, tak je blbost chodit pryc. napr. TPU, veci, co maji vysoky pocet malych nestabilnich ploch (napr. supporty nebo model se spoustou detailu), overhang u ktereho si nejsem jisty, jestli se udrzi, neco co ma hodne color swapu (protoze MMU2)
technicky je "bez dozoru" i to, ze to tiskne pres noc. ted se mi stalo, ze se zaseklo okolo 2:00 podavani filamentu a tryska vesele jezdila nekolik hodiny vzduchem a predstirala tisk, nez jsem rano vstal a zastavil to. (protoze zakladni senzory - videly filament, ale nevidi, ze se nehybe)
pokud se bojis zahoreni, tak imho prvni krok ever je zkontrolat uplne vsechny konektory