• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PECA: Určitě je budu mít uložené. Nápis mi message kam to chceš poslat jako balík.
    Jen nevím, jestli už nebudou aktuálnější modely, protože se to vyvíjí rychlostí blesku :) BTW dneska to bylo epický (ITF5) https://www.youtube.com/watch?v=pIKI7y3DTXk
    PECA
    PECA --- ---
    ORBIT: Ha, to jsem vlastně sliboval kolegovi v práci. Prozatím to vyšumělo, že jsem neměl slušná STL (málo jsem hledal). Vzpomeneš, odkud jsi měl tiskové soubory?
    H2O
    H2O --- ---
    Díky pánové, bambucka je na ceste
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ORBIT: Tak jsem to našel :)

18/09/2024: Correct, your order is in a queue with estimates of 3 to 4 days out of the weekend (since the carriers only work during weekdays), keep in mind that the times are estimates.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    ANDY_WARHOL: ano - to bude ten hlavni rozdíl
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SALAM23: tak hlavně je rozdíl jestli kmitáš vytiskem sem a tam, nebo nahoru dolu..
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    H2O: za mě ty p1s - x1c budou lepší,pevnější konstrukce,prusa má jen centrální rám na kterým vše visí a přenášejí se pak vibrace i do bedu,od motoru, extruderu,všechny pohyby a cely se to pak jeste zhoršuje s výškou výtisků,čím jde víš extruder na z ,tim to je horší,běží jakoby na páce a s výškou se paka jeste z zvětšuje ,u bambule není centrální rám a motory a pojezdy jsou nezavisle na sobě zavěšený ,takže se pak nesčítaji vibrace od motoru - sebere je box ,ale nejdou do bedu a tisk je hezký - to můj názor,ale třeba mi to někdo vyvràtí,že píšu píčoviny
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NAVARA: Imho to bude nejaky error s objednavkou, napis na support. Me uz prisla pred tydny..
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    ENDER: Všechno možný. Mám tu i nějaké starší vzorky. Kdyby si byl z Prahy, můžu něco darovat, odmotat. Zbylo mi to tu po mým bratrovi jako dědictví.

Jinak Prusament, Spectrum, Aurapol, PM filament… každý má trochu jiný vlastnosti, je více či méně povedený (i od jedný firmy vidím rozdílné vlastnosti v určitých barvách).

Na zkoušku tu mám nejen PLA, ale i PETG a PVB. U toho PVB si nejsem jistá, jestli je OK, poslední tisk se s tím dost s*al.

Některé cívky jsou testovací odmotané v labu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Aug-12 - objednávky ještě před oznámením - rozposílali a objednávky od oznámení se už ani nenamáhají aktualizovat :\

Jsem Aug-13 a měl jsem to tu už mít týdny…

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    H2O: konstrukce mk4 je prostě obdobná co má bambulab a1. Je to konstrukce, kde se hýbe bed po ose y,
    Kdežto p1s hýbe stolem v ose z.
    Z podstaty věci je to mnohem stabilnější.
    Průša má tohle taky, ale jmenuje se to Průša xl.
    Ale ta vyjde hodně mastné.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jedu prusament a poznal jsem rozdíl mezi prusamentem a made4prusa třeba u té mmu3 jednotky - zatímco prusament se ohnul a zajel, made4prusa byl příliš tvrdý a musel jsem mu dovnitř pomáhat, když nemám tu mmu3 přesně tak jak je designována (tj. bez enclosure).
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Imho je pla tak zmaknuty ze staci to nejlevnejsi. Nebo ja beru pla dle ceny a fakt nevidim rozdil.
    H2O
    H2O --- ---
    SALAM23: opravdu se nevyznam, mechanicky je bambu lepší?
    H2O
    H2O --- ---
    ANDY_WARHOL: to me zajímá! Vážně je ta bambucka lepší? Jak jsem psal,nechci bastlit. Chci rozbalit a pak stovky hodin tisknout. A co nejrychleji. Primarne pojede furt dokola pivni podtacky.
    ACID
    ACID --- ---
    ENDER: Plasty Mladeč, Devil Design, Filamentum, eSun, Fiber3D.. Podstatné je, aby byl suchý
    PUNJAB
    PUNJAB --- ---
    MARTYYNO: Píšeš "nejsem schopny vytisknout prvni vrstvu". Z jakého důvodu? Plast neleze ven? Nebo leze, ale nedrží na podložce?
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jake pouzivate znacky pla filamentu? Mam prusa mini a resim zda jsou u ruznych výrobců nrjake rozdily..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MARTYYNO: taky jsem s tím valcil a byly to povolené řemenice na ose X.
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    Po brachovi jsem zdedil Mk3s v neznamem stavu. Rok se na ni prasilo ve sklepe.

Je to moje prvni tiskarna, uz jsem nad tim dohromady stravil vice jak 10 hodin a nejsem schopnej ji zprovoznit, nejsem schopny vytisknout prvni vrstvu. Rozebral jsem extruder a koupil novou trysku a ptfe, koupil jsem novou podlozku, zkousel jsem to ruzne vyrovnavat (testy prochazeji) a dostavam se uz do faze kdy jsem z toho frustrovany a ztracim motivaci tomu venovat dalsi cas. (volneho casu mam malo, starost o dum, o dite...)

Je tu nekdo z Prahy nebo okoli, kdo by mi s tim pomohl? Potrebuju odblokovat a postrcit spravnym smerem.

Idealne bych to nekomu privezl, on zjistil co s tim je, zprovoznil to, a az si pro ni zase prijedu tak mi vysvetlil cim to bylo a na co si dat pozor. Ja uz si pak s resenim individualnich problemu a beznou udrzbou poradim, ale ted se peru s tim ze na te tiskarne je pravepodobne kombinace nekolika veci ktere je potreba vyresit najednou a ja s nulou zkusenosti v tom hrozne plavu. Za sluzbu samozrejme zaplatim.

Je tu prosim nekdo kdo by byl ochotny mi s tim pomoci? Kdyztak sz. Dekuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam