• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MAKROUSEK:
    Např
    **By Becoming a Papsikels Legit Merchant - you can now Sell Models that you have accessed on the month you have joined and onwards.

- This allows you to sell any items on the Welcome Pack, Community Remixes Folder Models and Cyberpunk Models. 
    - Allows you to sell Cyber Elite Exclusives Models 
    - Allows you to sell Cyber Elite Throwback Release Set
    - GAINS Access to SPECIAL LEGIT MERCHANT Myminifactory      STORE  Discount CODE
      Up to 40% OFF Storewide!
    -  MODELS YOU BOUGHT VIA MMF GAINS YOU LICENSE to SELL ON YOUR ONLINE STORE.
    - Cross Promotions Models are NOT Included in the                        LEGIT MERCHANT TIER LICENSE
    - **Access to all benefits from previous Tiers**
    **
    * **Legit Merchant** **License**

**If you have taken or are considering the Legit Merchant Tier please read the following:**

* You must credit me as the Artist, and link to my Patreon.
    * You are allowed to use My Renders when selling online.
    * You Shall not sell or distribute the **STL** 3D files.
    * The prints may be painted or unpainted.
    * The prints have to be 3D printed, no Molds please.
    * Your license ends when you stop pledging at this level
    * should you terminate your pledge. you name will be officially added to the unofficial not license Merchant tier LISTS
    * If you fail to meet any of these conditions more than once your commercial license is revoked.

If you have any other Questions Feel Free to message me.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HONCKA: To je slozita otazka. Rekl bych, ze zalezi na tom, v jakem pravu to chces posuzovat. V evropskem, formalistickem, zalezi na tom, jakou licenci si subjekt A koupi, jestli ji muze dal transferovat na nekoho a za jakych podminek. V anglosaskem zvykovem by zalezelo vice na de facto situaci, jako jestli jsou oba subjekty propojene, nebo ne, jestli druhu subjekt o nejakych omezenich vi a tak.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Dotaz k autorskému právu, licencování.
    Na patreonu jsou pledge, kdy tvůrce 3d modelů dává licenci k tisku a prodeji za měsíční poplatek (merchant licence). Že si ji 3d tiskař může zaplatit a během toho danné modely tisknout a prodávat. Zajímalo by mě, jak je to se sekundárním prodejem, resp jestli je sekundární prodejce vázaný tou merchant licencí. Že teoreticky to může někdo hromadně natisknout a prodat v rámci jednoho měsíce jinému podnikatelskému subjektu (kamennému krámu, eshopu, atd..), který to pak bude klidně rok přeprodávat koncákům.
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    Nezkoušel někdo PLA z Banggoodu?

10kg za 99$ zní zajímavě.

Filament do drukarek 3D PLA o średnicy 1,75 mm,10 kg,o wysokiej precyzji,ekologiczny,dostępny w wielu kollubach,bez pęcherzyków,idealny do modeli i części mechanicznych Wyprzedaż - Banggood Polska-arr...
    https://ban.ggood.vip/1579C
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    PECA: to bude on - moc Lubošů 3d modely tanku nedělá
    PECA
    PECA --- ---
    R0C3S3K, SALAM23: Jestli to je ten "lubosh", co si myslím, tak svého času modeloval tanky v Blenderu.
    3D tisk RC modely
    https://www.3dprintedtanks.com/
    blender.org - Home of the Blender project - Free and Open 3D Creation Software
    https://www.blender.org/
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    R0C3S3K: model neni moje prace ... delal Lubos Hort - 3Dtanky.cz -
    King Tiger II. – Luboš Hort – album na Rajčeti
    https://www.rajce.idnes.cz/lubos71/album/king-tiger-ii
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    SALAM23: super, v cem jsi to modeloval?
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    Tak 3kg za mnou a asi ještě 6 přede mnou ... rc tank Tiger II- 1:10 - cca 110cm hotový kolem 10kg

JVCNC
    JVCNC --- ---
    LEXXA: Jak je to vysoké a kolik dáš když to udělám na CNC (a budu mít materiál a nástroje)? je to jen destička to bych mohl zvládnout i doma.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    SALAM23: No, presne tohle pisu uz nejaky ten rok :)
    GULOGULO
    GULOGULO --- ---
    SALAM23: Pokud to prodáš, buď jen rád.
    Jinak E3v3 už je jiný level. Tiskne skvěle a hlavně rychle.
    A tichá deska, sice tichá, ale taky už dnes vykopávka ....
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ENDER: většinou to nejlevnější. Tisknu věci, který pak stejně upravuju, takže pokud to trochu chlupatí, tak mi to nevadí
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PECA: Určitě je budu mít uložené. Nápis mi message kam to chceš poslat jako balík.
    Jen nevím, jestli už nebudou aktuálnější modely, protože se to vyvíjí rychlostí blesku :) BTW dneska to bylo epický (ITF5) https://www.youtube.com/watch?v=pIKI7y3DTXk
    PECA
    PECA --- ---
    ORBIT: Ha, to jsem vlastně sliboval kolegovi v práci. Prozatím to vyšumělo, že jsem neměl slušná STL (málo jsem hledal). Vzpomeneš, odkud jsi měl tiskové soubory?
    H2O
    H2O --- ---
    Díky pánové, bambucka je na ceste
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ORBIT: Tak jsem to našel :)

18/09/2024: Correct, your order is in a queue with estimates of 3 to 4 days out of the weekend (since the carriers only work during weekdays), keep in mind that the times are estimates.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    ANDY_WARHOL: ano - to bude ten hlavni rozdíl
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SALAM23: tak hlavně je rozdíl jestli kmitáš vytiskem sem a tam, nebo nahoru dolu..
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    H2O: za mě ty p1s - x1c budou lepší,pevnější konstrukce,prusa má jen centrální rám na kterým vše visí a přenášejí se pak vibrace i do bedu,od motoru, extruderu,všechny pohyby a cely se to pak jeste zhoršuje s výškou výtisků,čím jde víš extruder na z ,tim to je horší,běží jakoby na páce a s výškou se paka jeste z zvětšuje ,u bambule není centrální rám a motory a pojezdy jsou nezavisle na sobě zavěšený ,takže se pak nesčítaji vibrace od motoru - sebere je box ,ale nejdou do bedu a tisk je hezký - to můj názor,ale třeba mi to někdo vyvràtí,že píšu píčoviny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam