Jdu si pro radu. Mam prusu mini. kupoval sem z druhy ruky, vsechno bylo v cajku, krapet vrzala a bylo na ni videt ze uz ma neco nalitano. Dal jsem ji do prusi na vyciteni, vymeneni trysky, kalibraci a vysledkem je, ze kdyz tisknu i blby pla tak to blbne. Nechyta se to na podlozku (1st layer kalibraci mam v pohode a funguje to uplne bez problemu a tiskne tam krasne) obcas je tam nejaka bublina nebo takovej bobek a stringuje to jako prase celkove je to uplne nahovno a tesne me to stve...
zkousel jsem snizit teplotu o 5-20 stupnu, to pomohlo se stringovanim, ale jinak bez zmeny
zkusil jsem zvysit retracement i pomerne hodne, to podle me neudelalo vubec nic
zkousel jsem si hrat s rychlosti presunu ty hlavy
prijde mi jak kdyby se rozpadlo synchro mezi tim kolik ma tect ven, jak moc to tece a jak moc to ten extruder plni. nebo ve sliceru mam nekde nejaky nastaveni ktery neni zavisly na profilu filamentu... hmmm ten slicer jde urcite resetovat uplne, zkusim to
.. tisknu jen pla, na hladkou podlozku se to chyta dobre, ale ostatni problemy pretrvavaji, na takovou tu hrubou s peknou texturou vubec (opet 1st layer kalibrace co delam primo z tiskarny je uplne v pohode)