LEXXA: Nevim presne jak je to u Beaconu ale u Cartographera je to tak ze ten TAP se pouzije jen pro dolazeni Z offsetu. Takze to dela vse bezkontaktne ( scan ) ale v nejake fazi si udelam TAP na podlozku a diky tomu znam presny offset trysky od podlozky ( nemusim tedy resit jinou podlozku, jinou trysku... ). Predpokladal bych ze Beacon to ma stejne.
Alespon tak jsem to pochopil. Carto mam na momentalne predelavane tiskarne a tyhle veci pridali v dobe kdy jsem ji zacal predelavat takze se v tom ted motam trochu ( navic ladim vic veci najednou tak je to trochu chaos :) ).
Ale z toho co jsem pochopil tak Carto porad potrebuje dole nekde kov. Porad sleduje zmenu frekvence ktera se "zastavi" kdyz se tryska malou silou opre o neco. Hadal bych ze Beacon to bude mit nejak podobne protoze i na tom videu nize tam ten kovovy plat ( i Al bed ) jsou.
ACID: Ja tam mam PC ( mam v praci moznost si z Makrolonu nechat udelat panely ) a ty mi prijdou v pohode. Pravda je ze mam silnejsi tesneni nez BOM tesneni, na panelech je nalepena izolace a mam tam rychloupinaci klipy. Jedinne co se mi "utahne" po ohrati jsou dvere. Mam klasiku dvojkridlo ale je v planu tam dat Clicky-Clack Fridge Door, byt stavajici dvirka tesni velmi dobre.
Vzhledem k tomu ze ty rychloupinaci klipy sice drzi ale na muj vkus je to takove divne, tak zvazuju Monolith Panels a mozna ze ten Makrolon vymenim za dutinkovy PC kdyz to stejne mam polepene izolaci. Jen pak budu muset zacit zvazovat toolhead a extruder z neceho na vyssi teplotu ( EZ PCCF a podobne ) nebo rovnou kov. Alespon nektere casti. Uz ted jsem se dostal na 70°C+ vcelku bez obtizi. A vymenit SB za neco od Annex Engineering nebo XOL.