zkusil jsem hodit ve sliceru default profil, asi tam nejaky brikule byly, zvedl jsem taky kvalitu tisku a misto vysky vrstvy 0,3 jsem dal 0,2,,, nevim presne co zpusobilu pripadnou nadextruzi, protoze s tou jsem nehybal
vytisk je prakticky v poradku, krom jednoho glitche vpravo a ne moc dobre vytisteneho svu vlevo,,,
porad se mi nechce moc rozebirat ten hotend, i kdyz uz jsem koukal na prusackej web, kde je to docela blbuvzdorne popsany a po tech letech by mozna nebylo od veci to udelat,,, asi bych si rovnou objednal novou trysku a ted je otazka, jestli nemam vzit i novej heatbreak s heatblockem, minimalne ten heatblock je opticky dost zasvinenej, nevim jak se to cisti, chemicky nemam moc kde a nekde jsem cetl, ze se to mozna da udelat horkovzdusnou pistoli, no nevim no;) chladic asi menit potreba neni? mozna rovnou vymenit i PTFE trubicku?
nebo je to zbytecny a mam spis jeste ladit ve sliceru, pripadne dratem zkusit prostouchnout hotend?
ACID: zmerit filament myslis jako jestli neni vlhkej? nebo jestli je symetricky napnutej? ted nevim