ANDY_WARHOL: jj, ofiko upgrade
myslim, ze se to vyplati, kupoval jsem to hlavne proto, ze se pri 100% rychlosti snizi doba tisku temer o 50% oproti mk3s+, coz muzu potvrdit a to je ten hlavni duvod
dotykovej rgb display potesi a zrychli, ale neni to pro me az tak zasadni, ze bych nejak brecel z triradkovyho manulniho displaye, je fajn, ze si muzes nabindovat veci jako teplotu trysky, platu, druh profilu podlozky,
co me naopak sere, je za me pomerne o dost pro me hloupejsi UI, trochu to prehazeli, za me zbytecne a nektery veci vubec nejsou, jako treba ciselnej test predpeti remenu,,, misto toho te nuti pouzivat nejakou apku na mobilu a drnkat na remen a merit frekvenci, bral bych jako presnejsi mereni a doplnek, ale v zakladu klidne mohli nechat, co bylo
co me taky sere je zobrazeni delky tisku na display v prubehu tisku – driv jsi videl % a kolik zbyva,,, ted vidis procenta, pak vidis, v kolik hodin tisk skonci, pak jaky je celkovy cas tisku a teprve po tom, kolik minut zbyva,,, ten pro me nejdulezitejsi udaj je az posledni a ty udaje se prubezne prolinaj, nejde nastavit jen jeden a uplne tecu z toho, abych skoro pul minuty vejral na display nez se dovim udaj kterej potrebuju