ACID SKAUT: no, tak idler se točí úplně volně. Osička motoru nevím, nesundaval jsem ještě motor a bez ní je k ní horší přístup, nicméně nebyl jsem schopen s ní rukou otočit, ani s puštěnou elektronikou, takže minimálně sama úplně volně nejde. Zajímavý je, že když jsem zkusil ten motor pustit elektrikou (teď, když je to odstrojené, takže je na tom akorát řemenice, bez řemenu, bez ničeho), tak se to sice točí, ale vydává to poměrně velký hluk. Asi jsem to nikdy naprázdno nezkoušel, ale čekal bych, že to pojede skoro neslyšně.
Odpor jsem na obou párech naměřil 5,9 ohmů. Ale ten jeden pár je nějaký takový divný (nebo mám divný multimetr a štěstí že to vyšlo zrovna tady). Prostě na tom druhém páru jsem měl těch 5,9 vždycky a hned, na tom prvním to občas kolísalo, naměřil jsem i 8, pak to zase spadlo... z těch symptomů bych teda asi čekal překlesanej kabel, co? (Bohužel mám ten kabel fixní bez konektoru, takže bez střihnutí to nejsem schopen změřit hned u motoru, jestli to bude stejně divný).