No, tak si trochu promyslel situaci a připadá mi, že přestavba MK4(S) na CoreOne nedává moc smysl. Jako ano, mám to doma jako jedinou tiskárnu, takže do nějaké míry by to smysl mělo jako upgrade. Na druhou stranu, mám ji uloženou v "boxu", takže úplně nutně ji zaboxovat nepotřebuji. A z pohledu financí, je to upgrade za cenu půlky tiskárny... To mi přijde lepší upgrade MMU3, z hlediska užitné hodnoty a přínosu investované částky...
Z titulu MMU3 mám dotaz do pléna. Občas tu čtuj, jak se ta MMU3 seká. Je to fakt tak "zlý", nebo je to otázka nějakého vyladění a potom už dobrý?
A dotaz speciálně na Průšovic insajdry, pokud tu nějací jsou (klidně do pošty) ohledně MMU3 či jeho náhrady se chystá nějaký zásadní vývoj? Tedy buď razantní upgrade samotné jednotky, nebo úplně jiný systém připojitelný i k MK4(s). Narážím na zaslechnutí o vývoji nového modelu MMU kolegou
NAVAROU. A na
SKAUTOVU zmínku o INDX od Bondtechu, která též vypadá zasvěceně.
Nerad bych teď koupil MMU3, abych za půl roku četl ohlášené zbrusu nové, o řád lepší, řešení. Nota bene se s tím vztekal, že mi to víc nechodí, než chodí. :)