MARASAN: Já tedy zatím nic moc.
* Vytiskl jsem synovy letadlo. Vlivem primárně toho, že je teď syn vác na intru, než doma (a protože ve své zbrklosti a neznalosti vyzkratoval při párování s rádiem špatné piny a odpálil přijímač), tak už jsme jej nezprovoznili a leží na skříni... Ale třeba se zase někdy hecneme, uděláme si společnou chvilku...
* Aktuálně hraje syn občas o víkendech airsoft, takže nějaká lišta na SVD pro optiku, jiná zakončení hlavně pro ČZ75 competition model (je tam původně nějaký šíleně obrovský kompenzátor zpětného rázu, nebo co). Chystáme se na nějaké jako moderátory hluku čistě pro vizual, tiskl jsem mu kratší hlaveň na Thomsona M1A1.
* Loni ka klauzury si syn vymodeloval takový model jakoby loutky (nemělo se to pohybovat, jenom statický model), na který potom "namódil" plech z plechovek a dozdobil a namaloval... Prostě nějaký pseudo-nekro-robot, jakoby do loutkového filmu. To mělo velký úspěch.
* Letos tisknu nějaké dárky. Ženě něco k pletená a dceři na vyšívání. Nějaké organizéry a navíječku bavlnek, kufřík na jehly a bavlnky... A nejstaršímu synovi s vnoučaty zkusím stihnout ještě nějaké organizéry na barvičky a štětce.
* Mám záměr si dělat nějaké pomůcky a organizéry do deskovek. Akorát potřebuji zlepšit modelovací skill.