No, já se před Vánoci předzásobil Aurapolem (PETG, nic jiného nejedu). Navíc mám takový ten "blok", mít různé typy a značky, protože pak nevím co jak tisknout, nechci hlídat, co pro který materiál nastavit... Tady mi chybí, nějaký downloadable profily v e-shopech, nebo tak něco, abych nemusel řešit nastavení ve sliceru. Což beru tak, že to je vlastně alchymie a o to víc mě to odrazuje od experimentů... :/
No. Aurapol mi jede na Prusament profil a jakoby standardní 0,4 mm trysku. Tisk na HS trysku to nedává, což mě nenapadlo řešit při nákupu. Zase mě vyšlo 1 kg něco kolem 300 - 350 Kč v průměru za celý balík V akci to vycházelo tuším Na 4 či 5 ks 1kg PETG jedna špulka zdarma. Plus jsem vzal v druhé várce 2× velkou 2,5 kg špulku "přeběhu". Tam jsem se spálil v tom, že to je 2násobný průměr špulky, nikoli šířka, takže se mi to nikam pořádně nevejde a musím to převíjet na malé špulky... :/
Ale jinak to tiskne dobře, tak spokojenost. Cena proti original Průšamentu řádově poloviční. Je možné, že Průša nestíhá filament vyrábět a řeší to navýšením ceny. Pokud top prodá, tak ho ke zlevnění nic netlačí. Jinak ty NFC tagy, to musí být záležitost za pár kaček a klidně by je mohl dávat ke všem cívkám jako optional samolepku za malý příplatek...