Revizi to proslo. Jedna se o schodistovy vypinac. Hneda je ziva, to vim. Tusim ze jim dosel modry tak tam natahli cerny. Je to normalne trojzila. Sedy by mel byt zem.
Já tomu teda ale fakt vůbec nerozumím a v oboru nejsem vzdělán, takže je to třeba jen pomluva, ale neříká se v normách někde něco jako že ochranná zem musí bejt žlutozelená a rozhodně se nemá nikdy přeznačovat apod.?
Sviti i kdyz mam vyhozene pojistky.
To nemusí být chyba fázovky, spíš se ti na tom vedení "indukuje" nějaké napětí (souběhem s jinými dráty třeba).
Úplně značka ideál to taky není.
(Ale už jsem narazil na fázovky, které po čase přestaly svítit úplně, i když jsi je píchnul na fázi, což může být docela nebezpečné.)
trosku mi tam chybi to scehma zapojeni do vypinace akorat.
No… tak si ho najdi. Na trhu je milarda vypínačů, proč by Fibaro mělo mít schémata jejich zapojení? To má snad výrobce tvého konkrétního vypínače.
Každopádně typicky na jedný straně budeš mít vstupní svorku/svorky a na druhý straně budeš mít výstupní svorku/svorky. Takže z jedný strany tam půjde fáze, z druhý strany to půjde do S1/S2 na modulu. Vypínač prostě přerušuje/spojuje obvod, stejně jako když budeš mít dva kusy drátu a ty budeš přikládat k sobě. Žádná věda.
Dá se to taky propískat multimetrem třeba, abys zjistil, které svorky jsou kdy spojené.