SPIKE411: no ja bych pochopil kdyby to vubec neslo na dalku ovladat (tzn. bylo to sice v Home.app, ale jelo jen z iOS zarizeni po BLE k tomu zamku) - ale tak to neni. Dokud ma Apple TV (nebo jiny hub) v dosahu BLE ten zamek tak to muzu klidne ovladat ze severniho polu. Ale nemuzu to ovladat Hub -> Wifi -> Bridge -> Zamek. Proste neexistuje certifikace pro bridge pro tohle pouziti, jen pro zamek... to mi smysl moc nedava.
holt rozjedu homebridge...
jinak musim pochvalit Nuki - po nekolika letech kdy jsem po necem takovem pokukoval jsem se odhodlal (ve vyberu jsem mel driv treba Danalock, ted i FAB Entr a podobne) a funguje to celkem dobre. Jsem teda trochu nervozni ze se jednoho dne v Home.app ukliknu a ono mi to otevre dvere v byte dokoran :-D ale dela to v zasade to co ma. Problemy na ktere jsem narazil byly spojene spis s tim, ze klice co mam k vlozce jsou moc dlouhe a tluste (respektive ten plast na nich), takze jsem to klestema trochu poladil, a dorazilo mi to s firmware co mel nejakou chybu a blokoval manualni ovladani zamku (zustala sepnuta spojka a clovek se pretlacoval s redukcema k motoru).
Zkouska ohnem prijde az to budu vysvetlovat mame kdyz mi bude chodit krmit kocoura... :)