HC_: kromě nočníku jako na fotce u NIAM se neobejdeme bez nepromokavých podložek - popolini, ikea a no name.
NIAM: Dokud dcera spala s námi v posteli, ležela pro jistotu na té nepromokavé podložce a většinou mě stačila včas vzbudit. Bez pleny je asi od deseti měsíců díky tomu, že zrovna bylo léto, ale frekvence nehod zůstala dost vysoká až do asi dvaceti měsíců. Občas jsem si říkala, že jí ty pleny snad vrátím, ale už jsem na to neměla žaludek, tak jsme vydrželi.
RENFRI: To je statečná, naše dcera se na velkém záchodu bojí, že propadne, takže stolici jedině do nočníku. Kdyby snesla být v mokré pleně, asi bych byla k bkm motivovaná mnohem méně, ale když jsem jí po každém čurání musela přebalovat, tak to už je lepší před než po:)
KETHAMINA: Pracuješ ještě s přistěhovalci? Klientky to znají z praxe? Praktikují bezplenkovku nebo jim přijde neuvěřitelné, že to někdo dělá, když jsou papírovky? To by mě fakt zajímalo, jak se na to dívají ženy ze zemí, o kterých se píše jak je to pro ně přirozené.