HC_: Ja na nocniku nikdy kojit nezvladla, neumela jsem to proste zkoordinovat a k tomu drzet dite, ve spravne pozici atd. Nicmene urcite to zkus, ja s temi kojicimi polohami zpocatku obecne dost bojovala.
Rychloprdky zatim nepouzivam, zvladam odmala svlekat i z normalnich kalhot/dupacek, beztak uz to ted neni o signalech, ale o casovani z me strany, takze sekundy nehraji zas az tak roli.
Taky doporucuju zacit brzo, ja zacala v 5. tydnu, predtim jsem tak nejak spis sbirala odvahu zacit. S dalsim ditkem zacnu stopro driv.
Mam jeden nocnik stejny jako pise
CHANA: a druhy cestovni do batohu - slehaci misa Tescoma Fusion (
http://www.hrnce.cz/produkt/49-638414-silikonova-miska-tescoma-fusion-prumer-24-cm.aspx), ja mam o fous mensi prumer, myslim 18 nebo 19cm. Na male mimco prima, pod mym 8,5kg spuntem uz se obcas slozi (ohrne se ten nejvrchnejsi nebo nejspodnejsi lem) jak se zacal vic mrskat, ale funkci stale plni. Ten pevny ma presne tu vyhodu, ze se o nej da dite oprit, nad tim skladacim je to uz o bi-/tricepsech :-).
Podobne a levnejsi nez ta Tescoma jsou i nejake cestovni misky pro psy, ja to tenkrat shanela dost narychlo a v zadnych ZOO potrebach tu psi nesehnala.
Tak hodne "vychytavek", ocekavej uspechy a nedej se odradit, kdyz to treba vse hned nepujde, jsou dny, kdy leti jedna mokra plina za druhou a pak zas dny, kdy se vycura na "signal" a je to o jedne, dvou curnutych plenach (syn/7,5 mesicu).