PSICHE23: Ne, venku čůráme na stromy, trávu etc... Přiznávám, že když je nouze tak i na lampu nebo do kanálu. :-)
No, kdyby mi dávala dostatečně signály a spolupracovala (což teda bohužel nedělala), tak bych ji dala vyčůrat i v zimě - z titulu, že já ten zadek taky občas musím vystrčit, když jsme třeba někde v přírodě :-). A nebo se na zimu dává pojistka, pro případ, že nestihneš doběhnout někam, kde je snesitelno.
Ale protože v zimě dávala signál jen, že JE počůraná, tak jsem ji jen přebalovala - ale u nás to bylo o tom, že nosila plínu na osminky ve vlňáčkách, takže přebalení byla otázka půl minuty. Ale to mluvím o době, kdy už stála takže to jí bylo něco kolem roku a čtvrt (je v červnu). A teď jsem si vzpomněla, že vlastně tu zimu, kdy jí bylo půl roku jsme byly neustále někde v McD nebo KFC, protože se tam nekouří a dá se tam přebalovat.
A jinak ano - stejně jako s většíma dětma, prostě dáš vyčůrat a pak se zase věnuješ tomu co do teďka.
Njn, já prostě mám dítě, které pořád potřebuje vědět co dělám, takže spolu od malička děláme takřka všechno v domácnosti.
Minimálně do osmi měsídů nešla skoro odložit, protože mě pořád volala a neudělala bych vůbec nic.
Ale jestli je na té dece 20 minut, tak ho můžeš zkusit dát vyčůrat před a pak až si Tě zavolá :-). A nebo prostě deku vyprat ;-).
A určitě zkus, je to hodně zajímavé...
BTW - jak píšeš, že tě hned bolí z nošení záda - máš je nějak výrazně nemocná nebo ses nedostala ke správnému nosítku? (Já mám totiž skoliozu jako blázen a záda mě bolí z lecčeho, ale z nošení malé nebolela :-).