• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Bezplenková komunikační metoda
    TABBY
    TABBY --- ---
    Dávala jsem to sice do jiného klubu, ale tady to spíš víc oceníte ;)

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    V patek, ctrnactej den na vzduchu, dostalo mimino nocnik a uz setrime plinky :-)
    Nejdriv byla trochu vydesena, co to s ni delam, ale uz ji to doslo a je to super. Zadny nekolikahodinovy prdeni, hezky vsechno naraz do nocniku a pak klid.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Dneska na výletě do města kakala do kanálu :) to je frajerka
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    KOTENCE: prave ze treba 4x, kazdopadne minimalne 3x. si az rikam, zda to neni nenormalni, ze v noci tolik pije. kadici nocni obdobi mel nedvano asi 2 tydny taky, to bylo trochu ufff...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    NEMESISS: nektery pyzama jsou pitomy. Mne stacilo, aby byly patentky podel obou nohou a uz to slo rychle, vic asi nevymyslis. Nebo tricko a kalhoty, ale to se zase bude vyhrnovat. Oblikala jsem pri kojeni nebo ve spanku (jejim :-) Jak casto cura v noci? U nas to bylo max jednou a pak mela takovy blby obdobi, kdy kadila...
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    LYDI: jasny, on je taky s nama pod dekou, ale pak se vzdycky nejak dostane ven a vylozene ho stve, kdyz se probudi prikrytej, uz jsem ho zkousela i oblikat min, protoze jsem myslela, ze mu je vedro a pak jsem ho nasla k ranu rozvalenyho asi metr od nas (mame velkou postel) s uplne ledovejma nohama.
    LYDI
    LYDI --- ---
    NEMESISS: my sme to nazacatku moc nedelali, bkm, ale ona spis vcelkem naha, nekdy triko. s nama pod dekou nebo nekdy i bez deky. to ji nejak nevadi, neni z toho nejaka nemocna nebo tak...
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    NEMESISS: ptám se, protože mám pocit, že synovi nejvíc na bkm v noci vadí sundávání oblečení a jeho následný oblékání. nemám zkušenost se spacími pytli, spí oblečenej v plence + triku/bodýčku + overalu, přikrytej lehčí dekou, velkou část noci spí odkopanej, takže ho třeba s holými nohami fakt nechat nemůžu. koketuju s myšlenkou pořídit spací pytel, čímž bych zjednodušila tu martirii dání vyčůrat tak, že bych prostě jen rozepla pytel, pohotovostní plenu a dala vyčůrat, takže bychom se vyhnuli sundavání overalu. co si o tom myslíte? máte nějaký tip na zjednodušení oblékání v noci? (návleky používáme jen výjimečně venku, Viktor má dost silný nohy a trochu ho škrtí). teď si teda uvědomuju, že vlastně asi dát vyčural s tím pytlem oblečeným na ramenou musí asi být v polotmě docela na pytel...:D
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    v jakem obleceni spi Vase odplenkovane deti? Spaci pytel? Deka?
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    LYDI: jasny, dokonce mel obdobi cca 5-8 mesicu, kdy denne vyzadoval, abych ho davala vycurat kolem 3., 4. rano, pak to ustalo, prestal se na to budit a od ty doby, když ho nedejboze chci nechat dat vycurat v polospanku (a ted uz bohužel i kratce po probuzeni), tak je strasne nasranej...
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    KOTENCE: Moja taky, se vzbudi až když je mokrá. Asi se jí nechce vstávat. A když se vrtí a dám ji čurat v polospánku, tak je nasraná
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Ja bych nejdriv chtela mit jistotu, ze se v noci vzbudi. Nase v noci vetsinou necura, ale kdyz uz, tak si na nocnik nerekne.
    LYDI
    LYDI --- ---
    NEMESISS: ona ma narozeniny v zari - pred tim v lete to asi hodne vypotila pak mela chvili po 1. naroz. kde sme zas meli pliny ale pak to slo rychle a imho treba v tech14 mesicich uz ne. zkusi ho nechat vyccurat treba kdyz je neklidnej a pod? moje furt dost pije i v noci a to sou ji pres 2 roky ... imho hodne pit nemusi znamenat ze musi curat do postele (,
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    LYDI: ty jo to je mazec, vůbec si to zatim nedokazu predstavit, synovi je 14 mesicu a v noci ode me furt dost pije a dost tim padem cura...
    LYDI
    LYDI --- ---
    NEMESISS: okolo roku
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    v jakem veku jste uplne odbourali pleny na noc?

tip na extraultrasavou nocni latkovku?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SANCHA: mne syn zase spis cural v kuse dopoledne. odpoledne uz to bylo lepsi... do satku jsem si nikdy bez pleny dat netroufla. jen proste obcas spal naostro, pres den...
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    KOTENCE: Já párkrát troufla, ale občas to i dopadně špatně, tak už to nedělám, jde převážně o případy, kdy si kýchne nebo tak :) A odpoledne bez plenky raději vůbec páč čurá v kuse a já ji nechci budit když se vyčurá a usne. No šátek jsem už několikrát prala, právě z těchhle důvodů
    MULTICAT: Popsala jsem asi ideální den, jsou dny kdy to nefunguje vůbec :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SANCHA: Tak to máš vychytaný dobře, proč se vůbec ptáš :-) Uvidíš, jak se to bude měnit až se začne víc pohybovat po posteli a tak, no. Já si třeba do šátku bez plenky netroufla, i když tam byla zrovna nejspolehlivější už od mala.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SANCHA: ty jo, jsi dobra :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam