PROMETHEA: Naše malá teda běhá doma nahatá (bez kaťat) i teď v zimě a docela pěkně chodí na nočník, ale někdy je zabraná do nějaké činnosti, že to pustí na zem (možná někdy i na truc :-) ). To jí vždycky rychle odnesu na nočník a tam potřebu třeba dokoná. Teď v zimě, když je chladnějc, tak jsem ji dala kaťata (bez plenky), pač měla nudli u nosu, ale po jednom dopoledni, kdy jsem jí asi 5x převlíkala, jsem to vzdala, takže je zase bez kaťat (převážně). Že měla nějakou dobu na sobě počůraný kalhoty, jí vůbec nevadilo... Měla období, že na nočník prostě nechtěla, ale teď jí to zas nevadí a sama si tam jde bez oznámení sednout, pak jen zavolá, že chce utřít zadek. Někdy jí dám na nočník knížku, ať si prohlíží, když potřebuje kadit, protože to je u ní často na dlouho a na etapy. Nevím, jestli je to tak podle BKM správně, ale náš táta si taky na záchodě čte, tak ona si čte na nočníku jako táta :-) Ven jí dávám plínu, to většinou čůrá do plíny, ale občas jí zkusím svlíknout a nechat vyčůrat, tak to někdy klapne... Asi jsem taky moc neporadila... ale aspoň další zkušenoust.. Ono fakt každý dítě je jiný a přijde mi, že na každý dítě v tomhle věku platí něco jinýho...