• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FROORaspberry Pi - miniaturní počítač za 35$
    JOPS
    JOPS --- ---
    DIDA: ja to mam pichnuty primo do AV receiveru a ovladam to bud mobilem pres web, ci pres web na PC. A jako super. Zdroj pisnicek mam na NASu
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    DIDA: Ano, uz roky (volumio mam teda starsi verzi 1.55, nechce se mi upgradovat a zatim ani neni potreba). Mam uplne prvni verzi Hifiberry na RPI 1 B a ovladam to pres MPD aplikaci na telefonu. Je to spickovy.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    DIDA: Používám, zkoušel jsem víc distribucí a skončil u Volumia. Používám Hifiberry DAC +, který nativně umí i DSD a zní to skvěle.
    DIDA
    DIDA --- ---
    Je tady někdo, kdo používá Raspberry PI audio přehrávač? Ve spojení se "Volumiem" je to totiž úžasná věc. Samozřejmě to chce esterní zvukovou kartu (převodník), ale jinak to funguje naprosto perfektně. Ovládání je přes přehledné webové rozhraní nebo aplikaci pro iOS či Android.

    TR1
    TR1 --- ---
    JOPS:
    Ja jsem zacal s domoticz zhruba pred tydnem ale myslim, ze to nebude jenom jedno skryte tlacitko. Podle mne se tyto zavislosti definuji v Nastaveni > Dalsi moznosti > udalosti.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    Ahoj, zkoušeli jste někdo rozjet I2C na Rock64? mám nahraný Armbian, který na těch pinech má pověšenýho něco jinýho a nemůžu přijít na to, co to je :-/
    DIDA
    DIDA --- ---
    Je tady někdo kdo provozuje Raspberry PI s originálním 7" dotykovým displejem a zároveň jede přes HDMI na monitor nebo televizi? Na netu jsou různé návody jak toho dosáhnout, ale většina jich má různé nevýhody...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Na původním Rpi3 mi chodilo bez problémů bluetooth audio na první dobrou. Teď jsem pořídil rpi3b+ a reprakto vidí a připojí, ale nic to nehraje :) zkoušel jsem zatím pár tipů, co vyskočily jako první z google a zatím bez úspěchu. Tak než budu tápat dál, tak se zkousim poptat tady :)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Ok, díky. Večer to upravím a uvidíme, co to udělá :-)
    FATTY
    FATTY --- ---
    JEREMIUS: jj.. Ta editace je v pohode, zazalohuj puvodni soubor, prepis, a melo by to okmazite fungovat (na zavolani pythona). Pripadna dalsi aktualizace to prepise - coz ti bude ale asi jedno, protoze pravdepodobne nejakou opravu bude obsahovat tak jako tak.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    JEREMIUS: pokud se nic nezmenilo tak se to prepise aktualizaci... apson pred rokem to tak jeste fungovalo
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    FATTY: To jsem z toho Diffu pochopil. Když to ručně upravím, bude to pak přepsané případnými aktualizacemi? Nejsem v Linuxu moc kovaný. Raději bych, aby to fugnovalo samo, než si to sám rozdrbal :-)
    FATTY
    FATTY --- ---
    JEREMIUS: pokud mas Kodi vyssi nez 16.1, muzes jednoduse prepsat jeden radek v tom pythonu.
    MUXX
    MUXX --- ---
    JEREMIUS: Zalezi jak moc spechas vetsinou je to opraveny hned. Jenom ted to nejak trva.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    MUXX: Díky. Je nějaká šance, že to opraví přímo v tom repozitáři, je to ještě živý projekt, nebo se to mám pokoušel ohackovat sám podle toho kódu?
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Funguje vám iVysílání? Mám OSMC, používám Kodi CZ/SK repozitář a přestalo mi fungovat iVysílání. Pořady a všechno to načítá až do doby, kdy se má něco spustit. Pak se nic nestane
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    LEXXA: jo, tim jsem mel asi zacit. LibreELEC OS, Rpi 3B+
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    VECTOR: na jake platforme? kody je jen sw a kdyz se podivas na definici kodi.service (popripade mediaplayer.service) tak uvidis ze se spousti az po network.service.
    WoL je hadam soucasti U-Bootu
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Resil jste nekdo Wake on LAN na Kodi? Pres ethtool jsem zjistil, ze je zapnuty (pres Wake-on: g - magic packet), ale stejne se nejak nespousti...
    ABE
    ABE --- ---
    Kdyby někdo sháněl ([ ABE @ Raspberry Pi - miniaturní počítač za 35$ ]) tak mohu poskytnout.
    10 kamer zatím nemam ;)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    FATTY: pripadne i proverit, jestli to spis nez sambou neni nejakym updatem windows - neni to tak dlouho, co kolega v kanclu nadaval, ze po rebootu windows prestal videt na samba share a nakonec jsme nejak dospeli k tomu, ze samba share umel jen starej protokol.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam