RORSCHACH: ono co se týče tolerance, tak to by na průmyslově vyrobeném tišťáku neměl být problém. Teda, jde o to, aby ty SMD plošky pro ten konektor tam byly na správných místech a správně velké. Ale jelikož tu desku stejně kreslíš v nějakém toolu a na ten konektor nejspíš budeš mít šablonu, kterou už někdo dělal, tak by to mělo být v pohodě. A při tom letování, jak se začne ta pájka tavit, tak ta komponenta si při tom sedne nožičkama na ty plošky, takže to sedí tam kde má. (Pak teda ještě ten druhý konektor musíš mít umístěný správně proti prvnímu, ale to zase kreslíš, takže by to mělo být ok). Z mých pájecích pokusů touhle technologií jsem spíš měl zatím problém odhadnout tu správnou teplotu a proud vzduchu - když je toho málo, tak se to nepřipájí (na to se teda přijde jednoduše, prostě se za to vezme prstem a ono to upadne :-) ), když je to teplý zase moc, tak to začne ničit tu komponentu (tavit ten plast) (to se mi povedlo, když jsem z nějakýho šrotu tím zkoušel vypájet SMD mikrospínač a tomu jsem trošku připekl to plastové tlačítko). Ale to co se připájelo vypadalo docela dobře :-)