• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYCHOPATICKPARKINSONOVA CHOROBA
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    PSYCHOPATICK: tatinek je na tom prý huř než na jaře(jsem v dansu,nemohu posoudit ) více padá a vzdava to-již minulý rok jsem od něj slýchal vety typu-však na něco umřít musím apd. Nicméně jsem s nim byl již u dvou diagnostiků a oba se zhodli na tom že to ma v hlavě. Jeden ho vzal za ruku a normalně spolu takto chodily a bez problému. Sotva ho pustil tak se nehnul z místa. Daval jsem mu marihuanu-mlel,v podobě oleje a nakonec mu vyrobil i Fénixovy slzy. Jenže on to nebral pravidelně. Jeho strava-hemenex,parky,salam,levné sýry,bíla mouka,tradiční česká tězká jidla a sem tam jabko nebo rajč a zelenina taky malo. O stravě se nechce bavit,stareho psa pry novym kouskum nenaucím.Knihu od Morseho jsem mu poslal před měsícem i s myma kratkyma zkušenostma. Nutit ho vsak nemohu.
    Mimochodem tady jeden bulhar,když mě videl jak se cpu jen nevařenou zeleninou a ovocem,zkusil syrovou stravu praktikovat kvuli lupénce a úspěšně asi po měsíci zmizela. Už ji normalně a po tydnu ji ma zpět.
    Ale doporučuju si větší čast teto stravy rozmixovat,alespon ze zacatku.Ovoce=čistící,zelenina= vitaminy,enzymy,ořechy,semena,klíčky.Klidně to zmixovat dokupy a pít--už je to předtravene. Probíhá dost silnej detox a tekutá strava nebere tělu energii na trávení. Taky hodně ovoce,to má hodně čistící živé vody na kterou se toxiny a chem. dobře važou. Kohoutková není dobra-plná chloru či jiné dezinfekce a hlubinná ze studny je zase příliš nasycená mineraly,ktere se v tele ukládají-pravý opak toho co chcem.
    Jestli někdo na parkinsna tohle zkusí budu rad za další zkušenosti.
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Parkinsonova choroba, léčba konopím - Free-Grower.cz
    http://www.free-grower.cz/viewtopic.php?f=47&t=269
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    MAHUTA: a tatínek také vyzkoušel veganskou stravu? člověk by se neměl vzdávat, to pak dle mého názoru přestane fungovat úplně všechno nebo ne? Jak je na tom?
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Parkinsonova nemoc začíná v nose, shodují se neurologové – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zena/zdravi/270286-parkinsonova-nemoc-zacina-v-nose-shoduji-se-neurologove.html
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    Zdravím,jelikož ma tata-71let Parkinsona a chtěl jsem mu pomoci,hledal jsem kde se dá,přečetl mnoho materiálu a zjistil jsem že alopatickou medicínou cesta nevede,naopak vedlejší učinky vyvolavají z dlouhodobýho hlediska změny tlaku což vede k dalším lékum a ty pak k dalším atd atd. Po všem možným vč. marihuany žadný výsledek,spíše se to zhoršuje. Táta to vzdává,oddal se lékům a jakákoli alternativa je pro něj příliš namáhavá. Velmi málo se však vyzdvihuje strava-co přijímáme,to také jsme. Proč o tom píši?
    Ted v létě jsem v Dansku potkal človíčka,který se z Parkinsona před několika lety vyhrabal,nemusí brát již žádné léky a v jeho letech -tipuju 80-bych chtel mít také tolik elánu. Poradil 4ist2 syrovou veganskou stravu!!!!!!!! a tohle je kniha kterou začal,zapujčil a doslova sem ji zhltal.
    http://ecx.images-amazon.com/images/I/51i707x8A3L._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU02_.jpg
    Na parkinsona se odkazuje hned na prvních strankach v kapitole Let`s start.Dokonce vyšla i v češtině. V priloze posílam PDF českého prekladu.
    Sam sem začal jíst nasyrovo před 2 měsíci a výsledky jsou zřejmé-proběhla u mne důkladná detoxikace,zhubnul jsem na přirozenou váhu-víc nehubnu,zmizel mi atopický exém který jsem měl od dětství,cítím se líp,pružnější ,spánku stačí 5-6 hod a probouzím se svěží-to se mi nestávalo. A to pracuju v zemědělství.
    Příjemný počtení :)

_VITAL_Morse-R_CS_Zazracna_detoxikace-Syrova_strava_a_bylinky_pro_regeneraci.pdf (6314932 B)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Smím-li, ráda bych se přidala. Parkinsona měl dědeček z jedné strany (již po smrti, tam byl taky alzheimer), nyní ho má maminka (diagnostikováno před 60r, což je vzhledem k diskusi níže pro leckoho asi zajímavé). O nemoci ví nějakých 7 let.
    Marihuana má, zdá se, pozitivní účinek. Byla jí doporučena i neurologem - byť "neoficiálně".
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    14.4.2012 - Výstup nemocných Parkinsonovou chorobou nejen na Říp

Výstup nemocných Parkinsonovou chorobou nejen na Říp | Můžeš.cz
    http://www.muzes.cz/aktuality/vystup-nemocnych-parkinsonovou-chorobou-nejen-na-rip/
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Dnes od 22:30 porad na Cesky Rozhlas 2

Noční Mikrofórum
    Osobnosti si zvou osobnosti. Na Dvojku s dobrou společností.
    Kontaktní e-mail: mikroforum@rozhlas.cz Moderuje Gabriela Vránová.
    Hosté - Jana Večlová a Irena Bednářová ze společnosti Parkinson. Řeč bude o práci této společnosti, o mnohém, co Parkinsonikům poskytuje, ale zejména o tom, jak takové poslání může změnit život a pohled na mnohé těm, kteří se na tuto cestu dali. Chybět nebude ani poezie, která přináší odreagování. (88 min)
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    ANKETA NA NÁSTĚNCE

btw: někdo kdo by chtěl přispět nějakým příběhem, či by se chtěl o něco podělit? :)
    HONZITCH
    HONZITCH --- ---
    Díky všem za rady, asi babče vyrobím to sádlo, časem poreferuji jak to funguje.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    HONZITCH: otec mýho známýho má P. a taky jsem mu vyráběla sádlo, kt. každý večer mazal na chleba a jedl- pomáhalo to (menší třas atp.)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CORNELA: fajn, at me zabijou za OT. Kone mamka marihuanou krmila. Uz nevim kvuli cemu, mozna jak se kobylce spravovala zlomena noha? Kazdopadne kobyla je v poradku :) A jsem domluvena s tatou, ze zasadim.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HONZITCH: ja sem jen nakukuju a nepouzvam konopi na parkinsona ale delam z konopi mast a masu si tim bolave ruce. (zatim nevi pricinu, neurolozka me poslala za ortopedem a ortoped za neurolozkou)

Co se masti tyce, je jednoduche ji vyrobit, ja to delam takle
    rozpustim cca 20 deka sadla v hrnicku, co je ve vodni lazni v kastrolu. do toho hrnicku nasypu cca 4 gramy marihuany, mozna je lepsi o neco vic :)

Ohrivam to tri hodiny. Mela by se tim vetsina ucinnych latek presunou do sadla. Kdyz je mast jeste v tekutem stavu, prefiltruju zbyle konopi pres sitko na caj. Vychladim a mazu na ruku. Mozno i mazat na chleba, a jist. Ja osobne nesnasim psychoaktivni ucinek marihuany v jidle.
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Ještě někdo zkušenosti s léčbou konopí co se parkinsonovy choroby týče? Návody rády na zprostředkování pro použití rostliny? :)
    HONZITCH
    HONZITCH --- ---
    Zdravím, mojí babičce nedávno diagnostikovali parkinsona a nasadili nákej lék, po cca měsící užívání jí to udělalo hrozně blbě (panický záchvaty, strach ze smrti) tak to vysadili cca před 14 dny a od tý doby se jí ty zachváty neustále vracej, nákej muscarinovej syndrom tomu říkaj a může to trvat i několik měsíců než se to z mozku vyplaví. každopádně až bude zas "fit" chtěl bych jí navrhnout léčbu konopím, ale pochybuju, že bude ochotná kouřit, takže bych se chtěl zeptat, jestli s tím tady má někdo zkušenosti. Budu vděčný za každou radu,info nebo postřeh. Díky
    IWANA
    IWANA --- ---
    Můj táta má parkinsona uz 7 let letos mu budě 60....
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    SHEALA: nene, vůbec mi to nevadí, možná změním diskuzi na poloodbornou.
    Toto je pro mě také docela oříšek, který se snažím rozlousknout. Také jsem si všimla, že už si to řešila v jiných diskuzích když jsem filtrovala. Napadlo mě, možná to bude nesmysl "porucha dopaminu synromu"?

Věděl by někdo jiný?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam