PSYCHOPATICK: tatinek je na tom prý huř než na jaře(jsem v dansu,nemohu posoudit ) více padá a vzdava to-již minulý rok jsem od něj slýchal vety typu-však na něco umřít musím apd. Nicméně jsem s nim byl již u dvou diagnostiků a oba se zhodli na tom že to ma v hlavě. Jeden ho vzal za ruku a normalně spolu takto chodily a bez problému. Sotva ho pustil tak se nehnul z místa. Daval jsem mu marihuanu-mlel,v podobě oleje a nakonec mu vyrobil i Fénixovy slzy. Jenže on to nebral pravidelně. Jeho strava-hemenex,parky,salam,levné sýry,bíla mouka,tradiční česká tězká jidla a sem tam jabko nebo rajč a zelenina taky malo. O stravě se nechce bavit,stareho psa pry novym kouskum nenaucím.Knihu od Morseho jsem mu poslal před měsícem i s myma kratkyma zkušenostma. Nutit ho vsak nemohu.
Mimochodem tady jeden bulhar,když mě videl jak se cpu jen nevařenou zeleninou a ovocem,zkusil syrovou stravu praktikovat kvuli lupénce a úspěšně asi po měsíci zmizela. Už ji normalně a po tydnu ji ma zpět.
Ale doporučuju si větší čast teto stravy rozmixovat,alespon ze zacatku.Ovoce=čistící,zelenina= vitaminy,enzymy,ořechy,semena,klíčky.Klidně to zmixovat dokupy a pít--už je to předtravene. Probíhá dost silnej detox a tekutá strava nebere tělu energii na trávení. Taky hodně ovoce,to má hodně čistící živé vody na kterou se toxiny a chem. dobře važou. Kohoutková není dobra-plná chloru či jiné dezinfekce a hlubinná ze studny je zase příliš nasycená mineraly,ktere se v tele ukládají-pravý opak toho co chcem.
Jestli někdo na parkinsna tohle zkusí budu rad za další zkušenosti.