• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    VASAX
    VASAX --- ---
    JOPS: Ono při tom množství to nikdo podrobně nezkoumá, ale i tak bych se bál že budu mít zrovna smůlu
    VASAX
    VASAX --- ---
    HARVIE: Kdo se baví o úředním dokumentu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    jednou jsem napsal na FB, ze me nasrali, ze platim CLO i dan a pak mi kamarad napsal toto:

ja to normalne falsuju, udelam screen, zmenim udaje a nazdar. Pro jistotu umazu z PAYPALu cislo transakce, kdyby nahodou nekdo neco chtel a nikdy jsem s tim nemel problem. Ja osobne na to nemam gule
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    VXP: neni se ceho bat, pokud nepouzijes notarsky overenej GPG podpis nebo datovou schranku :-)
    VXP
    VXP --- ---
    HARVIE: oni posilaji fotku toho jak vypada ta zasilka :)

uz jsem to takhle jednou upravoval ;) ale strach jsem mel poradnej :D
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    VASAX: ale je ti jasny, ze screenshot poslanej mailem neni uredni dokument? spis vydim problem v tom, kdyz nevis jakou cenu tam DX napsal...
    VASAX
    VASAX --- ---
    NASA: Nápad je to zajímavý, ale je ti jasné že celní správa je správní orgán, a tudíž se dopustíš protiprávního jednání?
    A protože tě mám docela rád, tak tohle zrovna nedoporučuji.
    Aby se ti to neprodražilo ještě víc...
    NASA
    NASA --- ---
    VASAX: njn, taky jsem doufal, ze daji nejakou rozumnejsi cenu (okolo 20usd)
    no napadl me photoshop :-)) chteji jenom printscreen...
    VASAX
    VASAX --- ---
    NASA: ono je dobrý když to na dýlu nacení tak akorád, tzn tak 22 USD...
    NASA: Bohužel chtějí doklad o zaplacení, což je PayPal. pokud ti staff na dx nevystaví nějaký fejk...
    takže se obávám, že to neobejdeš.. ale pokud jo, tak pak hoĎ návod :)
    NASA
    NASA --- ---
    PROFOR: ok, poslut o jak to je...
    na dx to stalo nejakych 55 usd, ale na balik napsali 6,5 usd, tak jsem si rikal, jestli neusetrit dph
    PROFOR
    PROFOR --- ---
    NASA: Sice jsem neobjednaval z dx, ale kdyz jsem si porizoval jeden specialni soustruznicky nuz (privatne), ktery mne stal AU$231, tak jsem neresil dph nebo clo a poslal jim:
    - nascanovane vyplnene papiry, co mi poslala posta
    - screenshot z paypalu
    - screenshoty z eshopu
    - email o objednavce a potom dalsi o oznameni, ze mi to posilaji s podrobnym rozpisem, co jsem platil za co (doprava a vlastni zbozi apod).
    Tohle jsi asi slyset nechtel, ale mam zkusenosti, ze i s procedurou pres postu mne to vyslo od jejich odeslani na asi tyden. Na nejake setreni na DPH (i kdyz jinak nas stat podporuju nerad) jsem se vykaslal s ohledem na rychlost doruceni - zalezi na tom, co preferujes... :)
    NASA
    NASA --- ---
    urcite se to tu uz resilo, ale moc nevim, co filtrovat...
    jake je doporucene reseni, kdyz chteji z posty nejaky doklady o platbe a informace o zbozi. posilate tu skutecnou cenu, nebo tu, co napsali z dx na balik?
    klasicky mi hrozi dph :-))
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    No kazdopadne jestli nekdo chcete zbozi z DX rychle, tak reseni tu je:
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    9. 10. objednáno, 10. 10. full shipment. Na balíčku: 14. 11. odesláno z Hong-Kongu, dnes přinesla pošťačka.

Takže se jim to asi taky na měsíc vrátilo, nebo si to skejslo na celnici v HK.
    VASAX
    VASAX --- ---
    HARVIE: Jo no :D
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    MUI: dx neni pro netrpelivy neasi :-D melo by to bejt v topicu :-D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TANTRAMAN: Ono je takovy hezky, ze uz to vzdas, nebo na to zapomenes a pak te prijemne prekvapi, ze to prijde. Myslim ze kdyz budes mit stesti, do vanoc to mas doma. :)
    VASAX
    VASAX --- ---
    TANTRAMAN: Spíš spokojit a čekat...
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    da se nejak sledovat ta zasilka nebo se musim spokojit jen s tim, ze to poslali 19.11. ?
    VASAX
    VASAX --- ---
    OMNISLASH: Ono je to u DX spíš naopak, čím levnější objednávka tím spíš ti to vyřeší k tvojí spokojenosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam