FILTHY_SAD_EMO: Nebo prochazeji a na DX prodavaji prave ty, co neprojdou ;o) Ja mel teda kabely vzdycky v poradku. Vylozene DOA mi asi nikdy nic neprislo. Akorat u dvou nabijecek na mobil je problem s nejakou filtraci na vystupu, takze s jednou se mobil po pripojeni restartuje a s druhou nereaguje dotykovy display. Ale jina zarizeni s tim nabijet jdou.
VASAX: Ja tam ale vazne nemam nic vylozene negativniho v tech recenzich. U LEDky pisu, ze to neni vylozene warm white, coz psal i nekdo dalsi, ale jinak jsem s tou LEDkou spokojeny (sviti dost a vsechny jednotlive body na ni sviti stejne, takze i v nadpisu recenze je, ze je to dobra koupe za dobrou cenu)
Dal tam byla treba hamaka (houpaci sit), ktera je taky dobra, jen to neni pro evropskyho cloveka, protoze je kratka, takze jsem napsal, ze je spis pro deti a ze urcite neunese 200kg, ktery tam pisou v popisu, protoze to by ten material zase musel byt o tridu nekde jinde.
K nejakymu zimnimu nahubku (kryci pas pres pusu, nos a krk na suchy zip) jsem jako jedine negativum napsal, ze by bylo dobry, kdyby to meli ve vice velikostech, ze kdyz ma nekdo vetsi hlavu, bude mu to maly. Ale jinak tam taky dal popisuju, ze material je prijemnej, usity je to kvalitne atd.
Zkratka me prijde, ze to jsou recenze tak, jak maji byt - vyvazeny, jsou tam zminena pozitiva i negativa. Ale prece to, ze je to mensi velikost, neni negativni recenze. Malejm lidem to bude naopak vyhovovat, ale kdyby si to koupil nekdo velkej, bude nasranej, ze je mu to maly.
Me by ted spis zajimalo, jak ty Pending recenze smazat, aby mi tam nestrasily donekonecna.