• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kluci nemáte nekdo tip na dobrou power bank čim vetčí rtim lepší? nicméně minimálně 13k apíš 20k....
    E2E4
    E2E4 --- ---
    QUIP: no jsou i dost horsi, napr. mensi baterka obalena skelnou vatou / piskem vevnitr vetsi.. - https://www.google.cz/search?q=fake+18650&tbm=isch

    Podle znacek to nema smysl kupovat (dela to par vyrobcu na svete - samsung, panasonic, myslim sanyo..), muzou to bejt bud fake nebo zmetky vyrazeny kvuli nizsi kapacite. BTW taky se fake a smela poznaj podle hmotnosti - cim tezsi tim lepsi (Ultrafire 4000 mAh kterou jsem mel ma tak 500 mAh a vazi o 1/3 min nez skutecna baterka..

    Jestli to ma nebo nema protection je snad samozrejmy si zjistit predem (do baterek apod. protection potreba je, pro nahradni do notebooku ne).

    Tenhle prodejce je dobrej, skutecene potvrzuju ze tyhle baterky maj realnou kapacitu.. Ostatni od nej budou nejspis taky skutecny, sledujte recenze. Ale je treba dat pozor na 2 veci:

    - jejich kapacita je tak velka, ze se mi takova ta kovova baterka s 5W ledkou roztekla - plast kolem LEDky. holt je to staveny na Ultrafire :)
    - ty s protection jsou vetsinou delsi, nez Ultrafire (protoze v Ultrafire to je hlavne o vyplni :)
    - davejte pozor jestli potrebujete cudlik na plusu, casto jsou ploche. pokud ne, pomuze perko z propisky do jedne z der od bezpecnostnich pruduchu :)

    4pcs/lot Original 18650 protected battery 3.7V 2600mAh For Samsung Rechargeable Batteries For nitecore For FENIX For JETBeam-in Rechargeable Batteries from Electrical Equipment & Supplies on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/...amsung-Rechargeable-Battery-Actual-capacity-far-exceeds/2048308395.html
    QUIP
    QUIP --- ---
    Kdybyste nekdo planoval nakup nejakych LiIon baterii, nebo nabijecek, tak tohle je dost obsahly web pro srovnani kvality
    Disassembly of some UltraFire batteries
    http://lygte-info.dk/info/batteryDisassemblyUltraFire%20UK.html
    Battery test-review 18650 comparator
    http://lygte-info.dk/review/batteries2012/Common18650comparator.php
    Flashlight information
    http://lygte-info.dk/
    MATT
    MATT --- ---
    konkretni typ nemam, ale na http://www.tinydeal.com/ jdou docela dobre filtrovat podle parametru.. něco se dá vyčíst na gizchina.cz
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    preju hodne stesti guys, ja mel smulu na spatnej kousek...(Mi2s)
    QUIP
    QUIP --- ---
    E2E4 & PETER_PAN: Funkcema a vykonem by mi sedel. Uz predtim jsem se na nej dival a v te 2G / 16GB verzi by to bylo idealni - az na tu velikost :( Pri tech 4.7" uz je to na me vazne moc. Ja ted u sebe nosim 2 - 3 telefony, takze takovy padlo pro me vazne neni. Ted mam dva obycejne male telefony a jeden 3.5" smartphone. Takze ty 4.3" uz jsou pro me opravdu hranice, za kterou nemuzu jit :(
    A to LTE by me ani tolik netrapilo. Net pouzivam jen vyjimecne.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    PETER_PAN: Ale vzhledem k celkove velikosti (male okraje od displaye) je zasadni ta podpora LTE standartu - hlavne s ohledem na zahranici.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    QUIP: Mam uplne stejny problem. Xiaomi Redmi 2 / 2GB je super, ma ho kamos a fakt paradni telefon, ALE bohuzel podpora jen nekterych (nechci ted diskutovat kterych a pro CR jak zasadnich) LTE standartu. Ale to hlavni ma 4.7". Sam hledam telefon co bude mit 4-4,3" (max), 2 SIM a bude pouzitelny - a jakoze si koupim telefon treba aspon na 3 (4 ?) roky (jako jsem telefony vzdycky mel) ...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    QUIP: Xiaomi redmi 2, sede dovozy u nas cca 4000. Spokojenost.
    CICIN
    CICIN --- ---
    ZUZU: No rozloučit, ale s tím že to nedošlo a full refund od prodejce
    QUIP
    QUIP --- ---
    Nemate nekdo tip na nejaky zajimavy android telefon s displayem 4" - 4.3", dual SIM se slusnou vydrzi? (z DX, AliExpress a podobne)
    Vsude narazim jen na obrovsky lopaty, nebo kdyz je neco 4", tak to ma jen 512MB RAM.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    máte zkušenosti, co s zásilkou, která má jen paypal tracking number, takže na http://www.ppbyb.com/ najdu
    2015-08-04 Departure from Airport to destination country
    (this information is provided by airline companies.)
    2015-08-06 Arrive at destination airport
    (this information is provided by airline companies.)

    ale česká pošta mi to nedoručila, tvrdí, že tohle tracking number je nezajímá atd... dá se s tím něco dělat, nebo se s tím mám rozloučit?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: to je u mě taky běžný, bohůmžel. Když už přijde čas, kdy by to cca mělo dorazit, tak volám na poštu každý den.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: jsem měl dřív stejnej problém - navíc ta bezmoc si někde postěžovat je hrozná,vyřešil jsem to tady https://www.ceskaposta.cz/postovni-ombudsman sesmolil jsem ofiko stížnost s tím že jsem byl doma ,ale doručovatel vůbec nedorazil,že můžu doložit záznamem z kamery "nejednalo se o jeden balík" ale bylo to pravidlo,doložil jsem čísla zásilek po týdnu telefonát,vedoucí pobočky 903 nebo tak nějak - prý byla zjednaná náprava a když mi nepřijde balík jak má,tak se mám ozvat na čislo ze kterého mi paní volala - z další várkou balíku dorazil mladej arogantní typ,co si stežuju,že mám poštu 0,5km,tak jsem zavolal pani na depo 903 a dal jsem ji doručovatele na tel. Už nikdy jsem neměl žádnej problém a dokonce mi i pošťak volá
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    ty vole ta pošta!

    dvakrát mi doručovali doporučený balíček, ani jednou jsem neměl oznámení, takže jsem o něm nevěděl.
    Pak ho odeslali zpět do číny, jakožto nedoručitelný.
    Za dva dny mi byl opět doručován (opět bez oznámení ve schránce). WTF?! Když měl být na cestě do posrané číny?
    Pak jsem se šel teda sám poptat na poštu, jakože jestli tam něco nemám (poprvé jsem totiž zkontroloval tracking no., který jsem zrovna náhodou aliexpress obdržel, a který uváděl, že je to uloženo na poště).
    Baba to nemohla najít v počítači, a pak, asi po pěti minutách naléhání, ať to zkontroluje pořádně, to teda vítězoslavně našla.
    Tak jsem chtěl podat reklamaci. Prej to nejde na pobočce, ale jen online.
    Tak doma vklidu volám, na (placenou) helpline české pošty. Prej to jde jen na pobočce. Tak jsem tam vlítnul jak urvaný vagón. Prej dovolené, brigádníci, nový doručovatel, nová paní na přepážce. Balíčky doručuje jiné depo, než pošta, kde jsou uložené, takže si na nikoho nemůžu stěžovat. Bordel nad bordel.
    A nikdo se mi ani neomluvil. Ani jednou, i když jsem to asi čtyřikrát různým lidem zmínil - ani je nenapadlo, že oni by byli ti vhodní k omluvě.

    Co se musí dít s těma obyčejnýma zásilakama, kterých mi chodí desítky (a z toho tak 10 % nepřijde)?
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    QUIP: jasny,asi zalezi co chces koupit - ale reklamaci by jsi stejne resil s prodejcem
    QUIP
    QUIP --- ---
    SALAM23: tim pak ale zase prijdu o moznost reklamace skrz DHgate, ne?
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    QUIP: kontaktuj prodejuce a pujde i pp
    QUIP
    QUIP --- ---
    Mate nekdo aktualni zkusenosti s objednavanim na www.dhgate.com? Pokud se spravne divam, tak PayPal neberou, takze platba Visou... jsou nejake problemy s reklamacema atd.?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam