• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    TOM
    TOM --- ---
    EXCITE: jo, ideálně s osobní recenzí, můžete někdo doporučit konkrétní typ? ;)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TOM: hledáš něco takovýho? :)
    Shop dry herb vaporizer online - Buy dry herb vaporizer for unbeatable low prices on AliExpress.com
    https://www.aliexpress.com/...1.8Xkdcx&SearchText=dry+herb+vaporizer&initiative_id=RS_20170126080851
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TOM: Ne atomizery na vapovani liquidu, takova dospela verze elektronickych cigaret i kdyz vzhledem k tomu ze je mozne koupit nebo vyrobit onen bylinkovy extrakt tak i timto zpusobem se daji pouzit, znam par lidi co to provozuji a velmi si to chvali. Klasicke vapoizery na tuhe smesi ale tusim maji treba na fasttechu take.
    $16.33 Authentic Longmada E-Herb Dry Herb Vaporizer - stainless steel + glass / 0.7ohm at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/0/10023965/5194801-authentic-longmada-e-herb-dry-herb-vaporizer
    Jak dobre to ale funguje to netusim.
    TOM
    TOM --- ---
    WOLFGAR: atomizery na vapovani... jako vaporizery na..bylinky? Máš odkaz? :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Ono staci aby byli pri tom posilani trochu kreativni. Me treba atomizery na vapovani chodi kvuli legislativnim omezenim ktera zavadeji v nekterych zemich jako: spare parts, steel tube, tube container a zatim nejlepsi measuring device. Liquidy zase posilaji treba jako shampoo. Jedina vec co hlidaji opravdu pocitive jsou baterky a tam to je z realnych duvodu misto nesmyslnych narizeni, ale porad funguje nekolik spolecnosti co baterie prepravuji jen je k tomu zajistit specialni podminky.
    MATT
    MATT --- ---
    TOM, RIVAN: zkus tinydeal, pred mesicem mi prisel "Tesla Coil Lighters Retro USB Rechargeable Arc Electronic Lighter Windproof Cigarette Lighter" ;))
    MVEK
    MVEK --- ---
    Jinak tedy aliexpress nabízí filtrovat výsledky dle místa odeslání a je tam buď EU, nebo třeba Británie, ale jestli pak vůbec něco vypadne, nebo jestli to budou obchodníci z dané země (drazí), to netuším.
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    TOM: Zajimavy, dik za info a zkusim. Je fak ze jsem ho naposledy objednaval tak 7 let zpet ...
    TOM
    TOM --- ---
    RIVAN: to už nejde dlouho. Ani plynový.
    Zkus DX. Tam sice vždycky zjistí, že je problém myslím někde na letišti, ale po nějakém přebalení či co, to vždycky poslali.
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    Dotaz do plena, neco se zmenilo ze mi z ali nejde objednat benzinovy zapalovac ? Prosel jsem jich docela dost (teda konkretne lighter austrian) a vsude not shipping to cz, a do ameru posilaj. Tak nevim jestli EU nebo neco jinyho ...
    MVEK
    MVEK --- ---
    SINEAD: Tak tomu vůbec nerozumím, proč má každý prodejce různé podmínky dopravy, a různé dopravce i v té kategorii zadarmo, jestli to zprostředkovává Aliexpres...
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    MVEK: Prodejce spolupracuje daleko lip nez Ali, ale psal mi ze shipping zajistuje Ali takze s tim nic neudela. Napsala jsem mu ze sory, ale musim mu dat blbej feedback, treba ho tim donutim aby na ne zatlacil kdyz se mnou nekomunikujou.
    MVEK
    MVEK --- ---
    SINEAD: Dej ale vědět, jak to dopadne. Jako předpokládám, žes zkusila i kontaktovat toho konkrétního prodejce, který ti to posílal, jestli to nemůže reklamovat. I když jasně, on peníze dostal od Ali.



    Já mám zas asi opačný problém, Aliexpressu se nelíbila moje aktivita jako podezřelá, zrušili některé platby, a že chtějí doložit, že vlastním platební kartu.
    A mezitím se zdá, že odešla i některá zásilka, jejíž platbu zrušili:-).

    Jsem zvědav, jestli se v té hromadě objednávek nakonec pak zorientuju a dořeším, co vlastně kdo komu dluží, a co chci objednat znovu, až se to vyřeší.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DEEJAYY: Ali group jsou jen zprostredkovatele velkeho mnozstvi mensich prodejcu / vyrobcu, v podstate nabizi vyrobcum platformu k prodeji a zakaznikum bezpeci "nezaujateho" zprostredkovatele. Je to puvodem cinska spolecnost kde maji zakladnu, ale jestli sdrzuji pouze cinske vyrobce nebo uz maji i nejake mimo DX to netusim. DX nepouzivam ale Gearbest ma sklady jak v US tak v evrope ktere zustavaji v provozu nicmene ta nabidka tam je hodne limitovana, ceny vyssi a vetsinou platis postovne.

    MVEK: Ali vraci vetsinou bez problemu a rychle kdykoli to vypada, ze vyrobce zasilku nedoda. Shipped by mela byt odvezena zasilka, ale kdovi jak to ted realne resi, nejedou sklady, posta, nic. U nas obchody zavrou tak na dva dny rocne ale v PRC kdyz soudruzi rozhodnou, ze 14 dni budou svatky tak proste budou. Takze rozdelana prace stoji a kde muzou byt baliky ktere zustaly v procesu tezko rict. Pokud uz je ma nejaka necinska prepravni spolecnost tak muzou normalne odcestovat, pokud ti jedou s China/Sing/Hong Kong post tak tam to zdrzeni bude.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Takže informaci o tom, že mi různé zásilky z Aliexpress byly shipped mám brát jako pouze "zpracování"? Zarazilo mě totiž, že jednu mi už zrušili s tím, že ji prodejce neodeslal včas (za dva dny...).
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    WOLFGAR: díky .. a třeba ali nebo DX má něco i na evropských skladech?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DEEJAYY: Pokud to co shanis nemaji nekde v nejakem americkem nebo evropskem skladu tak momentalne naprosta utopie - v Cine probihaji dvoutydenni oslavy noveho roku a neexpeduje prakticky zadny obchod a i az se to zase rozjede bude jim urcite nejakou dobu trvat nez ten naval zpracuji, zvlast kdyz vetsina shopu ma v ramci oslav jeste slevove akce.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    zkoušel někdo dealextreme MVP24 hrs? Potřeboval bych něco dodat tak do 14 dnů, ale to je asi utopie i v tomto případě ne?
    MATT
    MATT --- ---
    mě v pátek přišel balíček z 28.11.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SINEAD: A jen co to dopíšu, tak vážně přišly. Teď skočila notifikace na mobilu.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    hodte pls do zahlavi Banggood.com.. ma lepsi ceny nez DX, leckdy srovnatelny s ali, a maj fajn zakaznickej servis..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam