• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LEXXA: na standardním USB dá 2,4A max na port, 9,6A celkem. Jak to je u Quickcharge verze nevim ;)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    TOOMIX: da 2.4A na port max nebo zvladne dat tolik kolik si telefon rekne? co jsem se dival na odberovou charakteristiku meho telefonu ten se nestydi si vzit i 5A kdyz mu to daji. a od aukey mam kabely a dobry. slo mi o to cemu se vyhnout protoze posledni charger co jsem kupoval z ebaye mi s oblibou odpoaloval pojistky v aute.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LEXXA: mám tuhle a je super. Opravdu dá zárověň 2,4A na každém portu, bez problému nabíjela 2 teefony a tablet zároveň. Dělá se i verze s Quickcharge, mrkni do AuKey store na Aliexpressu

Aliexpress.com : Buy AUKEY 48W Car Charger 4 ports Universal USB Phone Car Charger Adaptive Car USB Charger Adaptive Charging Fast for Smart Phone from Reliable fast charger suppliers on aukey official store
    https://www.aliexpress.com/...for-Apple-iPhone/1830134_32607981142.html?spm=2114.12010612.0.0.Oby7x7
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MATT: nabijecku na mobil, usb na usb-c
    MATT
    MATT --- ---
    LEXXA: nabijecku na co? za 700 uz jsou koukam nejaky zdroje pro notebooky.. ja kupoval akorat klasickej usb adapter
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    kupoval nekdo nabijecku do auta z Ali/DX? nejak mi vadi platit 700 u Alzy.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Mně se to stalo s poměrně dražší věcí, ale o dispute i když prodejce nechtěl, tak jsem dostal peníze zpět v pohodě
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Už asi čtyři týdny čekám na novou manžetu šaltpáky z aliexpress. Asi za 4 usd.
    Tak se podívám na tracking. A tam: shipping cancelled. Pravděpodobně objednali dopravu u dopravce, ale nepředali mu balíček. Tak to po 14 dnech zrušili.
    To vidím poprvé. Napsal jsem prodejci a souběžně otevřel dispute, že chci refund.
    Jsem zvědavý, jak se to vyvrbí.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    MVEK: já křesadlem za dva dolary nezapálím ani plynový vařič.
    MVEK
    MVEK --- ---
    MATT: Asi bude, dej vědět. Na druhou stranu laciné malé křesadlo do dvou dolarů jsem koupil v pohodě funkční.
    MATT
    MATT --- ---
    na FB mi vyskocila reklama na tuhle vec asi za 200 nebo jeste vic.. taxem si ji objednal za $1.59 ;))

2017 20 In 1 EDC Outdoor Camping Travel Multi Tool Stainless Steel Keychain Key Hanging Bottle Opener Nail Puller Screwdriver-in Outdoor Tools from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/...ulti-Tool-Stainless-Steel-Keychain-Key-Hanging-Bottle/32803490816.html

predpokladam, ze to bude na h*vno ;))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4: Alik. Ale spise me pobavila informace, ze cerveny inkoust je cerveny...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    RIVAN: stačí mailem
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    Panove, pokud se poste posilaji doklady ohledne druhu zasilky a ceny, plna moc a ty dalsi hovadiny, posila se to fyzicky nebo staci mailem scany dotycnych veci ?
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    MVEK: No právě, já nic nezískám, jen ztratím spoustu času a nervů. Jeden můj kolega si taky nic nenechá líbit a posílá různé podněty na ČOI a problémy s bankami zase někam jinam, ... Sice si vymůže vrácení drobných poplatků či uhrazení nákladů, ale toho času a hlavně nervů do toho investovat, na to nemám. Takže si zanadávám a nechám to plavat.
    MVEK
    MVEK --- ---
    WOLFGAR: Možná jsem trefil zrovna na chybu, kdy to z původního trackování vypadlo, protože tenhle balíček už mám dva týdny doma (obal nemám, takže nezjistím, co na něm bylo jinak natištěno). Ale jo, začnu si hrát víc na detektiva.

ROUMEN: Prodávám, jak jsem nakoupil... Kolega v práci často posílá stížnosti, zvláště, když takhle má jasné podklady, na ČTÚ, i když tím získáš jen pokutu pro poštu.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    WOLFGAR: Udělal jsem chybu z neznalosti. přiznal sem, že jsem si to objednal a marně doufal v soudnost, že když doložím zanedbatelnou cenu pod dolar, že to prostě doručí jakou už mnohokrát předtím.
    Teď už vím, že i za to "neproclení" chtějí stovku, takže jestli mi příště něco zadrží, popřu že jsem adresátem, budu tvrdit, že jsem si z ciziny nic neobjednal, že jde o nějaký omyl a někdo cizí tam uvedl omylem nebo schválně mojí adresu. Pak by snad po mě nechtěli chtít žádný poplatek a objednám si z číny znovu. Tedy pokud nebude v trackingu uvedeno, že jsem už zboží obdržel, aby mi vrátili peníze a mohl jsem si to zase objednat.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ROUMEN: Svevolna buzerace a zlovule je druhe jmeno celni posty. Kazdopadne bys mel mit pravo odmitnout zasilku, co treba kdyby jsi si nic neobjednal a zaslali to na tvoji adresu omylem. I kdyz hledat logiku v celnich predpisech je opravdu nelidsky ukol, bohumzel soucasne je to pravne nastavene tak, ze celnik je buh a muze si delat co chce. Treba muzes dolozit, ze to zbozi ma tuhle hodnotu, prinest vypis z banky, doklad o zaplaceni a kdyz celnik rozhodne, ze to zbozi ma hodnotu dvojnasobnou tak zaplatis dvojnasobek a mas smolika. Stejne nesmyslne funguje treba to jejich vypocitavani postovneho kde jsou schopni to postovne nacenit sazbou, ze to vypada, ze to ten cinan dorucoval pesky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam