SINEAD: Ceska posta je zlo, o tom zadna. Zazil jsem i balicky, co z Ciny do CR dorazily rychleji, nez to pak putovalo v ramci CR, vlastne jen v ramci Prahy. Kdyz pak clovek sleduje tracking, tak po cine vydi kazdy den nejaky pohyb a najednou se to na nekolik dnu zastavi v Praze, kde to jen lezi a "ceka".
A samozrejme jsou pak na CP experti na ztraceni zasilky, ukradeni zasilky, nedoruceni zasilky a nedoruceni informace o ulozeni zasilky (ano, uz jsem si byl na poste pro balik, o kterem jsem vedel, ze mi ma prijit, ale neprisel a na poste trvalo nekolik minut, nez dohledali, ze tam opravdu je, protoze jsem trval na tom, ze tam je - zapsali si ho do systemu pod spatnym jmenem / prijmenim)
No dost mudrovani, zrovna dneska by mi mel podle trackingu dorazit balicek z AliExpressu, tak jsem zvedav, jestli mi ho doruci, nebo ho rovnou z balikove posty odvezou na letenskou postu k ulozeni s obvyklou hlaskou "adresat nezastizen", i kdyz tady sedim a cekam. (o tom uz jsem tu taky psal, ze mi tohle delaji tak v polovine pripadu a ze se pak jezdim hadat na balikovou postu)