MATT: Videl jsem ted nedavno v praci zaznam nakladky CP z bezpecnostni kamery a ty cinani jsou proti tomu jeste vrchol peclivosti. Kamarad byvaly zamestannec CP mi kdysi rikal, ze na prekladisti meli motto: "Baliky nehazeme, kdo by se ohybal kdyz do nich jde i kopat."
Ale ten hlavni duvod proc to chodi z Ciny vetsinou v poradku jsou ty jejich genialni bublinkovy obalky. Natridi se do postovnich pytlu a ty pak putuji v celkem odolne kompaktni forme az k mistu urceni, je s tim mene manipulace nez s klasickymi baliky, lepe se poddaji a nejdou narvat na spodek palety a naskladat na ne dalsich 200 kilo krabic. Jediny problem nastava kdyz se je velmi odhodlana postacka snazi narvat do schranky bez ohledu na obsah. Ale jinak mi ted nedavno dokonce prisly bryle na kolo jen tak v bublinkove obalce, ani se neobtezovali je jeste obalit jednou vrstvou bublin, ja sam bych to tak nezabalil ani kdyby to melo jet jen na druhy konec Prahy a i tak nejakym zazrakem dorazilo v poradku. Jinak si bezne objednavam skla (nekolikacentimetrova, ne ozdobne lustry) ktera posilaji vetsinou zamotane do bublin a chaoticky omotane paskou a praskle dorazilo jen jednou jedno z nejakych +- 20-30 takze jich posta zvladne zlikvidovat mnohem mene nez pri beznem pouzivani ja.
A perlicka nakonec, vcera mi prisel balik pohresovany 5 mesicu. Asi v tom chaosu ktery tam ted maji obcas omylem kopnou do spodnich vrstev.