• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    TOOMIX: to čekání mě mrzí, aspoň, že máš ty peníze... Jako celej ten nákup z Číny furt nic moc. Mně nakonec zboží došlo, ale kdybych je nestíhal, kdybych se nezajímal... že delivery fail může znamenat, že zboží je uloženo na poště (?) tak se mi nakrásně mohlo vrátit do Číny. Weby typu nebojte se, dnes už je nákup z Číny hračka jsou vtip. Zákaznická podpora sice rychle odpovídala, ale argumenty typu, že zpoždění dva týdny je normální, ať používám tracking (kde nejsou žádný informace) a že jsem si měl vzít DHL nechávají málo důvodů obchodníka hodnotit dobře. Btw taky mi napsali na balíček něco jiného a špatnou cenu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: dispute uzavřen, dostal jsem full refund 70.58$. Na kurzech jsem prodělal 19kč
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DRIZDIK: udajne ten novejsi neni tak rozklepanej. tak me to laka.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    RAINBOF: funguje, tak to nebudu riskovat :-D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DRIZDIK: a zkousel jsi do nej dat ten novejsi fw ?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    RAINBOF: můj dobrej a rovnej, pájel jsem sám a mám do něj danou i baterku
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TOOMIX: 500 s tim ze si ho mam sletovat sam ale prisel sletovanej a krivej.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RAINBOF: kolik stál?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    je to cely neskutecne krivy.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RAINBOF: na to bych nespolíhal. Nejdřív shipment cancelled a když to poslali podruhý, tak picked up by carrier a víc nic už přes 2 měsíce
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TOOMIX: az ti prijdou dve tak se ozvi :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: tak dopravce jim ztratil i ten druhý balík, takže mi přímo prodejce napsal, ať otevřu dispute, tak jsem ho otevřel, že chci mých 70$ zpátky, jak mi napsali. Před pár dny jsem tam objednal ještě druhou kameru a tý se tracking aktualizuje, tak snad dorazí

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Objednal jsem na ali baterku do mobilu a poslali ji přes Belgickou poštu. A mně byl ten tracking number divnej - LVS201720172750XXXXXXX
    MATT
    MATT --- ---
    EXTREME: za 200 bys mu to mel jeste vyzvednout a donest na jeho postu ;)
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    dealextreme
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: lol, za 200kc ti to vypocitam.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Jde mi balík z číny EMS, za 472$. Leží na 120. Částka je na něm přiznaná celá. Jsou to plastové kapoty na motorku. Kolik můžu čekat, že budu platit za clo + daň + poplatky?
    TOM
    TOM --- ---
    CODE
    CODE --- ---
    RAINBOF: muzes to trosku popsat nebo .. cvaknout ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tak mi prisel dneska ten mini osciloskop. poprvy jsem se setkal s tim ze cinanovi vysla kratka krabicka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam