• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    KOC256
    KOC256 --- ---
    V pondělí mi došly některé věci objednané 12.4.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    mi pred chvili prekvapive dorazila po mesici a par dnech zasilka s tim LCR metrem. zrovna jsem jim projel vsechny soucastky, co tu mam na vyhybky a s vysledky jsme spokojen :) objednaval jsem to tedy hlavne kvuli civkam, takze ty byly nejdulezitejsi. mam ji tady 6: 1.2mH, 0.8mH, 0.2mH. kazdou po dvou kusech. namerene odchylky byly do 1%, takze za me dobre a za ty prachy bezkonkurencni :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Včera mi dorazila zásilka přesně na den po 3 měsících. Z toho 2 měsíce putovala po Číně
    HANZO
    HANZO --- ---
    Dneska mi přišly balíkem boty, které jsem si určitě neobjednal. Podle kvality z číny, ale vypadají hezky (černožlutý). odesílatel nějaký číňan Huan Xiaio, ale odesláno z Belgie.
    Tak nevím, jestli se spletl nebo co to sakra je :)
    BOAR
    BOAR --- ---
    MATT:

Loading completed insorting center 2020-03-19 10:10:56
    Arrive export exchange 2020-03-19 12:22:08
    Arrive export exchange 2020-03-19 22:17:26
    Loading completed insorting center 2020-05-05 11:08:59
    Arrive export exchange 2020-05-05 11:11:01
    Shipped by air 2020-05-05 11:16:27
    a stale cekam :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MATT: letadlo uz nepristalo? :) mi se ted po mesici a dvou dnech u zasilky pod trackovanim posty objevilo, ze ji dorucuji k mistni poste. takze snad pristi tyden.. :)
    MATT
    MATT --- ---
    mam to jeste cekat? ;))

Loading completed insorting center
    2020-03-12 19:57:53

Arrive export exchange
    2020-03-12 20:02:51

Shipped by air
    2020-03-12 20:17:36
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    takze pote, co zasilka tyden kempovala "nekde" po priletu do cr, se dnes konecne objevila v trackovani cesky posty :D

22.5.2020 Odeslání zásilky do České republiky.
    22.5.2020 Zásilka převzata do přepravy.
    GOR
    GOR --- ---
    REDSNAKE: Last mile carrier je dle meho pozorovani z pohledu Cinanu Posta Praha 120.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Me nekde (asi na 120) lezel mesic... Takze bych byl v klidu.

Naopak dneska mi dosel balicek objednavany 28. 4.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    mam to uplne stejne. balik mi za tyden dorazil do cr a od te doby o nem uz tyden neni zadne dalsi info
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TOOMIX: tak snad..

QUIP: Doufám že to aspoň byla nějaká kravinka za pár peněz. Aliexpress nepomůže?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Byl bych v klidu, taky mám ještě na cestě :)

QUIP
    QUIP --- ---
    REDSNAKE:
    2020-03-17 13:01:51 Depart from transit country or district
    2020-03-22 16:30:47 Arrive at destination country

tenhle balicek uz asi nikdo nenajde
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    REDSNAKE: od Last Mile Carrier to někdy trvá i přes týden ;)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    QUIP: tak to je pěkné. No já podle trackingu mám taky už "Accepted by Last Mile Carrier

2020-05-13 06:53:00 [GMT+8]" a kde nic tu nic. Myslel jsem že "Last Mile Carrier" je prostě doručovací pošta. Tak ale snad se to ještě někde najde.
    QUIP
    QUIP --- ---
    REDSNAKE: Nepletes se, presne takhle to je. A protoze posta to v systemu nema, tak se balicek nekde na prelozeni ztratil.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    QUIP: a pošta tě pošle do háje protože to musí reklamovat ten kdo tu zásilku podával. Pletu se?
    QUIP
    QUIP --- ---
    REDSNAKE: podle trackingu z Ali je jeden muj balicek v CR uz od konce brezna. V pulce dubna jsem byl na poste a rikali,ze tam nic neni. Do dnes mi balicek nedorazil, na Ali mi prodejce porad prodluzuje lhutu na doruceni. Pise mi, ze je to v CR, at si to vyresim na poste.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    takový to, když aliexpress tracking v číně ví líp než ČP že mi u nich leží balíček. Dneska jsem dorazil na svou pobočku pošty a leží mi tam dvě věci, obě prej uloženo a oznámeno před několika dny. Dostal jsem kontakt na vedoucí ale pochybuju že se mi někam podaří dovolat. Každopádně náš doručovatel zdá se být pěkným kreténem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam