prvně jsem taky samozřejmě šel po stopě, že jsem to objednal jinde. ale při důkladnější paměťové rešerši sem dospěl k závěru, že sem to nakonec koupil na alíku - přihlašoval jsem se na svůj ali účet. a v historii mi tam toho taky asi dost chybí, i když už si samozřejmě za ty roky nepamatuju, co jsem kde koupil. je to fakt divné, ale skoro jistě si vzpomínám, že sem se k tomu displayi proklikal přes fotky z googlu, přes nějakou jinou jazykovou mutaci ali, ale na 98% sem si jistý, že to šlo z ali :( což je fakt divné, protože ani v mailu k tomu není jediný stopa. na každý pád už to nemám kam vracet a zůstává mi tu dilema, jestli do toho tabletu narvat další prachy a pokoušet se to opravit, protože při extrakci baterky jsem tuto včera odpálil a navíc to vypadá, že ten digitizér jenom tak levou zadní nerozloupnu a musel bych pořídit ještě jeden nový, do kterého ten display nanovo nacpu, aby to nakonec vyšlo cenově jako nový hotový tablet ... ale to už sou enom moje zcestné úvahy mimo téma.