Rozklikl jsem to, když jsem hledal produkt. Tak jsem hledal dál nejlevnější cenu. To moc efekt už nemá.
Já bych to viděl spíš na bug, protože za ty roky mám zkušenost se spoustou bugů typu nahodilých "ups, něco se nepovedlo", nebo přepínání do ruštiny či arabštiny, nefunkčních odkazů apod.
QWWERTY: Dobré vědět, že to fakt řeší.
REDSNAKE: Ne, spousta věcí se nevyplatí. Ale pořád je sortiment nebo ojedinělé věci, které se vyplatí.
Konkrétně za mě:
- obaly na mobily (zvláště 360stupňové, co mají průhlednou ochranu displeje, přes kterou jde smartphone ovládat, rád to využívám venku a doma pak mám čistý mobil), dříve i skla, ale to už moc ne, zas většinou ta laciná ochranná skla nic nevydrží
- nějaké elektro součástky/komponenty pro kutily (a asi i neelektro), a to jak kvůli výběru/existenci vůbec daného zboží (u nás třeba k nenalezení), tak často i kvůli ceně
- komponenty pro bižu pro kreativní lidi
- napodobeniny Lego, zvláště pro speciální kostky, náhradní díly apod.
- prý určité survival gadgety, zrovna včera jsem na prepperské skupině viděl přehled různých věcí, třeba tam chválili nějaké osvědčené taktické pero nebo molle brašny apod., které vyjdou levněji (a to často i s několikadolarovým poštovným)
Asi i další věci, ale prostě některé nechci, přece jen ten dovoz sem eliminuje s určitou pravděpodobností plasty a kovy uvolňující škodlivé látky. Takže hlavně různé příbory, nádobí a nástroje na vaření, lahve apod., co se ožužlávají atd. fakt nemusím riskovat. A o to víc třeba hračky pro děti, co ještě vše ocucávají.