PISTA1: Nad infra zářičem jsem přemýšlel. Každopádně ještě bych měl napsat že ta koupelna je v bytě ještě 50cm navýšená nad druhým patrem které je celé prosklené z jižní strany takže samo o sobě je tam dost tepla. V druhém patře jsou dva pokoje, jeden se vytápí ústředním topením (tohle je ložnice, takže se tam zapíná topení ráno od 6-9 a večer od 9-11) a druhý pokoj (tenhle je bez topení, je to chlastací obýváku a krom tepla z prvního patra a vedlejšího pokoje se dá přitápět klimou (relativně efektivní, je to nová klima co má fajn účinnost, jestli jsem to dobře četl tak pokud venku nemrzne tak to z 1kw elektřiny udělá 4kw tepla) do koupelny se leze z chlastacího obýváku a dokud tam bylo jenom WC tak mi nepřišlo že by tam byla zima. Nechci tam řešit odvětrání, musel bych se nějak dostat na střechu což by asi šlo ale střecha je kolmá jak hovado a vůbec držím se pravidla že když do ní neteče tak do ní nechci dělat díru. každopádně ale zároveň s podhledem je střešní okno co se bude otvírat po každé sprše aby se odvětrala vlhkost. Přišlo mi že vyhřívaná podlaha která by se zapnula řekněme 30 min před sprchou (jsme dost IT domácnost, takže spínač by byl i přes internet - budu se chtít sprchovat, zapnu v appce v mobilu topeni) a po opuštění sprchy otevřu okno a vypnu topení by mohla být nejlevnější cesta.
ad. závity, ten jar tu funkci klouzání plní docela dobře, fakt nevím kde na to ten magor co mi to poradil přišel, ale šlo to krásně. U toho teflonu jsem zkoušel dát toho tam jak málo tak hodně a stejně to teklo. Asi nebudeme nikdy kamarádi. S tím tangit uni-lock mám v plánu to ještě testnout, přeci jenom se s tím pracovalo krásně. Ale to konopí je fakt paráda, jestli ten závit dělám 5 min nebo 2 mi je vlastně úplně jedno když se tím neživím.
ad. bazar pro nyx, zůstal mi cca 4 roky používaný bojler DRAŽICE OKCEV 160 komplet včetně závěsů. Leží mi v brně a za lahvinku dobrého rumu/whisky ho pustím do světa. Osobní převzetí v Brně případně někde na trase Brno-olomouc-ostrava po domluvě. Stav netuším, doteď sloužil ale upřímně se o to nikdo 4 roky nezajímal takže stav bez garance čehokoliv ... :)